Skip Navigation Links

Esma Ve Sema Artık Güneşi Görecekler

Dörtyol Yeşilköy Mahallesi Kırıkköprü'de oturan Ali Ataç'ın çocukları Esma ve Sema ikizleri artık güneşi görecekler.

Esma Ve Sema Artık Güneşi Görecekler

Dörtyol   A+a-

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya'da 'İKİZLER GÜNEŞE ÇIKMAK İSTİYOR' haber paylaşımına duyarsız kalmayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, il dışında olmasına rağmen ivedilik ile bir heyet oluşturarak yeşilköy mahallesinde ikamet eden ATAÇ ailesini ziyaret ettiler.
Aileyi ziyarette bulunan heyet çocukların evden dışarı girip çıkmaları için engelli rampası, havlunun parke taşı döşenmesi, ev ile yol arasında bulunan alanın asfaltlanması, ayrıca ikizlere sosyal alanlar oluşturarak salıncak, kaydırarak gibi oyun gruplarının koyulması konusunda karar verildi.
15 Aralık 2015 Salı günü çalışmalara başlayan Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını yerinde incelemek ve aileyi ziyaret eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy çalışmaları yerinde inceleyerek bir an önce bitirilmesinin talimatını verdi.
Aileyi ziyaret ederek çocuklarla bir süre sohbet eden  Başkan Toksoy, "Yerel yönetim olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Sizlerin bu durumda olduğunu bilmiyordum. Ama Yeşilköy 19 Aralık Okulu'nda görevli Mehmet Doruk hocamız, yeşilköy mahalle muhtarı Ferhat Aydın'ın çabaları ve Anadolu Haber Ajansı Dörtyol sorumlusu Ahmet Özel'in bilgilendirmeleri bugün sizlerin yanındayız." ifadelerine yer verdi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, çocuklarla yakından ilgilenerek tekerlekli sandalye hediye eden özel bir bankanın müdürüne teşekkür etti, "Sizlerin ihtiyaçlarını yerine getirmek, sizlerin topluma kazandırmak biz ve tüm halkımız hassasiyetini yerine en şekilde getirecektir. Sizlere tekerlekli sandalye eden özel bir bankanın müdürüne teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizlerin tüm eksikliklerini yerine getireceğiz. Fen İşlerimizin çalışmaları en kısa zamanda bitirilmesi için gereken talimatı verdim. İnşallah yakın zaman içerisinde sizleri tekrar ziyaret edeceğim" dedi.
Aile reisi Ali Ataç, "Engelli İkiz kızlarım yakından ilgi gösteren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'a, bizlerle sürekli iletişim halinde olan Belediye personellerine ve güzel bir birliktelik örneği gösteren Dörtyollu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun, çocuklarım artık rahatça dışarı çıkıp hem oynayacaklar. Ataç ailesi olarak mutluyuz" ifadelerine yer verdi.
Aile ile bir süre sohbet eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, çocuklara çeşitli hediyeler ederek, gelişimini sağlamak adına eğitim setleri, tablet gibi hediyeler verdi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet