Skip Navigation Links

Dünyanın En Başarılı Genç İşadamları Bu Kongrede Buluşuyor

MÜSİAD,Uluslararası Genç işadamları kongresi 18-19 Aralık tarihlerinde İstanbul WOW otelde gerçekleştiriliyor.

Dünyanın En Başarılı Genç İşadamları Bu Kongrede Buluşuyor

Ekonomi   A+a-

Genç MÜSİAD Hatay şubesi başkanı Yusuf ARSLAN Kongre hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Arslan,açıklamasında’ MÜSİAD Gençlik kollar tarafından her yıl Türkiye de gerçekleştirilen Uluslararası genç iş adamları toplantısı bu yıl 18-19 Aralık tarihlerinde İstanbul WOW otel kongre merkezinde önemli isimlerin katılımları ile gerçekleşecektir.

Türkiye’nin ve dünyanın 30 Yaş altı en iyi iş adamlarının buluşması Gençlik ve spor bakanı Çağatay KILIÇ, Bilim sanayi bakanı Fikri IŞIK,İklim değişikliği baş müzakereci Sn.Prof.Dr.Mehmet Emin BİRPINAR, Aselsan Yön.Kur.Üyesi doç.dr Hasan CANPOLAT, AWAQAF AL RAJHİ başkanı Bandar Abdullah AL RAJHİ, TİKA Başkanı Serdar ÇAM,AFAD Başkanı Dr.Fuat OKTAY, Nobel barış ödülü sahibi aktivist TAWAKKOL KARMAN,CORDOVA Vakfı kurucusu ve CEO su dr.Anas ALTIKRITI,LOST İSLAMİC HİSTORY kitabı yazarı Firas ALKHATEEB, İstanbul Ticaret odası başkanı İbrahim ÇAĞLAR, MÜSİAD Genel başkanı Nail OLPAK ve katılımları halinde Başbakan Sn.Ahmet DAVUTOĞLU’nun katılımları ile gerçekleştirilecektir.

Her yıl artan katılımcı sayısıyla, kalitesiyle ve başarılarıyla UGİK, serüvenine ve gelişimine devam etmektedir. Bu yıl ise 18 Aralık – 19 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 5. ULUSLARARASI GENÇ İŞADAMLARI KONGRESİ yurtdışından 1250’i yurt içinden ise 2750’i aşkın katılımcıya ev sahipliği yapacak bir organizasyon olacaktır. Kongrede 6 farklı oturum gerçekleştirilecek ve bu oturumlarda dünya genelinde hemen her konuda artan adaletsizliğe değinilerek adil bir girişimin gerekliliği vurgulanacak.
Hatay şubemizden Gençlik kolları üyelerimizin yanı sıra bazı genç iş adamları misafirlerimizin de katılımları ile programa iştirak edilecektir.

Uluslararası çapta olan bu programın Ülkemize ve üyelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet