Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSDEMİR'le Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi İşbirliği

İSDEMİR Çalışanlarının mesleki analizleri yapılarak Ulusal ve Uluslararası normlarda Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olması sağlanacak.

İSDEMİR'le Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi İşbirliği

Gündem   A+a-

Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi ile İSDEMİR arasında imzalanan “Önceki Öğrenmelerin Tanımlanması ve Ulusal Yeterliliklerde Mesleki Belgelendirme İşbirliği Protokolü” doğrultusunda İSDEMİR’ de çalışan tüm çalışanların Mesleki Belgelendirilmesi yapılacak.

Protokol doğrultusunda Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi ve İSDEMİR A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tüm çalışanların mesleki analizleri yapılarak Ulusal ve Uluslararası normlarda tüm çalışanların Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olması sağlanacak.

İSDEMİR’de gerçekleşen toplantıda İSDEMİR İnsan Kaynakları Müdürü Ertuğrul Tesbili, Eğitim Müdürü Dr. İsmail Barın ve Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Yöneticileri tarafından yapılan toplantı sonucu çerçeve uygulama planı hazırlanarak Belgelendirme işlemlerinin Ocak ayında başlatılması kararlaştırıldı.

 

8 Ayda Büyük Başarı

Henüz kuruluşunun üzerinden 8 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Makine Bakım Onarım, Çelik Kaynakçısı, Refrakterci, Tavan Vinci Operatörlüğü ve Frezecilik mesleklerinde Ulusal Sınav Merkezi olarak akredite olan Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi tarafından yapılacak belgelendirme işlemleri 1 yıl içerisinde tamamlanacak.

 

Mayıs 2016'dan İtibaren Belge Zorunlu

Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Akı; “ 6645 Sayılı Yasa gereği Mayıs 2016 dan itibaren bölgemizde faaliyet gösteren Metal Sektöründe çalışanların tamamının bu belgeye sahip olma zorunluluğu bulunmakta. Kurum olarak böylesine bir çözümün tarafı ve merkezi olmaktan onur duymaktayız.” dedi.

İSDEMİR A.Ş. Yetkilileri de, Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi’nin bu konuda kendilerine çözüm ortağı olmalarından memnuniyet duyduklarını, böylesine güzel hizmetten dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bölgemizde çok farklı çalışmalarla her zaman takdirle izlediğimiz Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Ulusal ve Uluslar arası ölçekte güzel çalışmalara imza atmakta.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar