Skip Navigation Links

Rant deliklerini kapattık..

'Bu makam halkın makamıdır ihanet etmek mümkün değildir. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Gündem   A+a-

Başkan Dr. Yusuf Civelek’ten İskenderun Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret…
İskenderun Belediyesinde rant deliklerinin kapatıldığının altını çizen İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu vurguladı.
29 Mart seçimlerinin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İskenderun Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Civelek, belediyenin halkın makamı olduğunu ve ihanet etmenin mümkün olmadığını söyleyerek; “Bu makam halkın makamıdır ihanet etmek mümkün değildir. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ben halimden şikayetçi değilim. Amacımız sorunları dinlemek ve çözüm bulmak. Üniversiteler ile yakın ilişkiye girdik. Çünkü yönetme bilimsel olmalıdır. Bilimsel olmayan kalıcı olmuyor. 30 yıl ilerisini düşünerek hizmetleri yapmak gerekir ki kalıcı olsun” dedi.
Ortak Amaç İskenderun’a Hizmet Etmek!
Kendisinin iyi niyetli olduğunu da belirten Başkan Civelek; “Ben iyi niyetliyim. Belediyecilikte iyi niyet ve halka hizmet etme niyeti önce gelir. Kendimden hiçbir şüphem yok. Sizlerde beni yıllardır tanıyorsunuz. Kimsenin iyi niyetimden şüphe etmediğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Gazetecilerin kalemine önem verdiğini de ifade eden Başkan Civelek; “Beni öven ve yeren birçok haber ve köşe yazısı oldu. Hepsi için candan teşekkür ediyorum. Bu yazılar benim de belediyenin de göremediği bazı şeyleri bize gösteriyor. Bundan sonra da övgüleri de yergileri de bekliyoruz, çünkü amacımız ortak! Amacımız İskenderun’a hizmet etmek” diye konuştu.
Merak Edilen Konulara Cevap Verdi…
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Civelek, kent konseyi başkanı olmasını doğru bulup bulmadığı sorusuna; “Türkiye’deki belediyelerde oluşturulan tüm kent konseyi başkanları belediye başkanıdır” şeklinde yanıt verdi ve kent konseylerinde çalışma gruplarının önemine bir kez vurgu yaptı.
Su şebekesinin akıbetinin nasıl olacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Başkan Civelek; “Mevcut su şebekesi çok kötü durumda, mevcut çatlaklar suyun %70’inin kaybına dolayısıyla israfa neden oluyor. Çatlaklar nedeniyle ayrıca suya kanalizasyon da karışabiliyor. Akan su sağlıklı olmadığı için vatandaşlar içme suyuna ayrıca para ödüyor. Aslantaş’tan su gelmesiyle büyük bir tasarruf sağlayacağız. Şunu söyleyebilirim ki, en geç 2014’te çeşmeden su içilebilecek” dedi.
Başkan Civelek, yapılması planlanan ve hatta temeli atılan çöp fabrikasıyla ilgili sorulan soruya da; “Gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla çöp fabrikasının 15–20 gün içinde yapımına başlanacaktır” şeklinde cevap verdi.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet