Skip Navigation Links

SBS Türkiye Birincilerine Kaymakam Su'dan Ödül..

Türkiye genelinde yüzbinlerce öğrenciyi geride bırakarak 500 tam puanla Türkiye 1.'si olmayı başaran İskenderun Özel Atalar Koleji 8. 'sınıf Öğrencisi

Gündem   A+a-

SBS Türkiye Birincilerine Kaymakam Su’dan Ödül..
 
Türkiye genelinde yüzbinlerce öğrenciyi geride bırakarak 500 tam puanla Türkiye 1.’si olmayı başaran İskenderun Özel Atalar Koleji 8. ‘sınıf Öğrencisi Hatice Aysu Pancar ile Özel Gülen Koleji’nden Kader Ünlü ve Bülent Enes Bilger, Kaymakam Ali İhsan Su tarafından da ödüllendirildiler.
Velisinin tayininin Bodrum’a çıkması nedeniyle ödül törenine katılamayan Hatice Aysu Pancar’ın ödülünü Özel Atalar Koleji İlköğretim Müdürü Erkan Karaca alırken, Gülen Koleji’nden Kader Ünlü ve Bülent Enes Bilger ödüllerini Kaymakam Ali İhsan Su’nin elinden aldılar.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun’un eğitim alanında elde ettiği başarılara atfen yaptığı konuşmada şöyle dedi:
“Biz çocuklarımızın başarılarını ve çok daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz. İlçemiz SBS 8. sınıflarda 3. sırada, 3 yıllık sıralamada da ilimizde 1. sıradadır.
Biz eğitime çok önem veriyoruz. Kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Türkiye okuma kampanyasında ilçemizde yaklaşık 2 milyona yakın kitap okuması gerçekleşti.
 
Eğitimle ilgili çocuklarımızın daha modern daha güzel eğitim görmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tüm okullarımızda bilgisayar sınıflarıyla, kitaplıklarıyla, eğitimle ilgili çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını en güzel şekilde sağlamaya çalışıyoruz. İlçemizde bu sene proje bazında 1350 proje ürettik. Hakikaten her konuda ilçe olarak gayret etmeye çalışıyoruz. Önemli olan çocuklarımızın eğitimidir. Çünkü, ülkemizin geleceği bu çocuklara emanet, bu çocukları ne kadar eğitimli ve donanımlı yetiştirirsek, bizler için geleceğimiz için ülkemiz için bir teminattır diye düşüyorum. “
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet