Skip Navigation Links

Adlarına Ana Okulu Açıldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatlarını kaybeden bankacı çift Emine Dilhun ve Mehmet Akif Örün'ün isimleri

Adlarına Ana Okulu Açıldı

Gündem   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatlarını kaybeden bankacı çift Emine Dilhun ve Mehmet Akif Örün'ün isimleri yeni açılan ana okuluna verildi.

Ünal ABACİOĞLU Camii altında ve 4-6 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olan Anaokuluna geçen yıl trafik kazasında vefat eden çittin isimleri verilerek ölümsüzleştirildi.

Açılış törenine; Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Dörtyol İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ateş, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünal Abacıoğlu Camii ve Emine Dilhun ve Mehmet Akif Örün Anaokulu açılışı öncesi yer tahsisinde bağışta bulunan Abacıoğlu Ailesi adına Yaşar Abacıoğlu, Emekli İmam ve Cami Yardımlaşma Derneği üyesi Recep Gülistan ve üyelerine plaket takdimi yapıldı.

Daha sonra dualar eşliğinde vefat eden bankacı çifttin adını alarak ölümsüzleşen anaokulunun kurdalesi kesildi.

Emine Dilhun ve Mehmet Akif Örün Anaokulu 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği toplamda 3 derslikten oluşmakta, vefat eden bankacı çiftin aileleri tarafından finanse edilen anaokulu ile Emine Dilhun ve Mehmet Akif Örün isimleri ölümsüzleştirilmiş oldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet