Skip Navigation Links

Yeni Yılın Coşkusu Primemall İskenderun’da Yaşanacak

Ziyaretçilerin hem ihtiyaçlarını karşıladığı hem keyifli vakit geçirdiği Primemall İskenderun, yeni yıl yaklaşırken ziyaretçilerine unutulmaz

Yeni Yılın Coşkusu Primemall İskenderun’da Yaşanacak

Gündem   A+a-

Ziyaretçilerin hem ihtiyaçlarını karşıladığı hem keyifli vakit geçirdiği Primemall İskenderun, yeni yıl yaklaşırken ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Yılbaşı için birçok etkinliğe imza atacak olan Primemall İskenderun ziyaretçilerini birbirinden farklı sürprizler ile buluşturacak.

Keyifli alışverişin adresi Primemall İskenderun, gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne yaptığı etkinliklerle fark yaratan Primemall İskenderun yeni yıl sürprizleri ile ziyaretçilerini sevindirecek.

Primemall İskenderun 26 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştireceği Noel Baba Bandosu etkinliği ile ziyaretçilerine keyifli zamanlar yaşatacak. Ziyaretçilerin hem müzik dinleyebileceği hem de görsel bir şov izleyeceği etkinlikle birlikte ziyaretçiler eğlenceli bir gün geçirecek.

Çocuklar Kendi Yılbaşı Ağaçlarını Kendi Süsleyecek
Primemall İskenderun birbirinden renkli yeni yıl aktiviteleri ile 2016 yılına coşkuyla merhaba derken, minik ziyaretçilerini de unutmuyor. 13 ve 20 Aralık 2015 tarihlerinde “Çam Ağacı Süsleme Atölyesi’ne katılan çocuklar kendi ağaçlarını kendileri süsleyecek. Yeni yılın simgesi haline gelen Noel Baba bu sene de çocukları unutmayacak ve 27 Aralık günü çocuklara hediye dağıtacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet