Skip Navigation Links

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgeleri Törenle Verildi

6331 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik gereğinceİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine katılan çalışanlara 08.12.2015 tarihinde

İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitim Katılım Belgeleri Törenle Verildi

Gündem   A+a-

6331 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik gereğinceİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine katılan çalışanlara 08.12.2015 tarihinde Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle çalışanlara katılım belgeleri verildi.

Törene İl Müdürü Hamit BAL, Hatay Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ, Çalışma Sağlığı Şube Müdürü Sedat DÖŞ, İş Güvenliği Uzmanı İbrahim KARAÇAY ve kurum çalışanları katıldı.

Törende konuşan BAL, İş Sağlığı ve Güvenliğinin günümüz iş dünyasında bütün sektörlerde olduğu gibi kamu sektöründe de vazgeçilmez bir unsur ve yükselen bir değer olduğunu, bunun için iş sağlığı ve güvenliğinde çalışma hayatındaki hedeflerinin başında bir “güvenlik kültürü” kavramının oluşturulması olduğunu dile getiren BAL, İl Müdürlüğümüz ve bağlı Merkezlerimizde Risk Değerlendirmesi yapılması, Acil Eylem Planlarının hazırlanması ve çalışanlara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin verilmesi konularında destek ve çalışmalarından dolayıSayın Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ ’ye, Sayın Sedat DÖŞ ’e ve Sayın İbrahim KARAÇAY ’ateşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet