Skip Navigation Links

Hassa, G.Antep Üniversite Heyetini Ağırladı

G.Antep Üniversitesi , Nurdağı Meslek Yüksekokulu’nun akademisyenleri incelemelerde bulunmak üzere Hassa’ya geldi.

Hassa, G.Antep Üniversite Heyetini Ağırladı

Gündem   A+a-

G.Antep Üniversitesi , Nurdağı Meslek Yüksekokulu’nun  akademisyenleri  incelemelerde bulunmak üzere  Hassa’ya geldi.

Türkiye’nin ilk özel Demirçelik sektörüne adını yazdıran ve 40 yıllık geçmişe sahip  olan Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci’nin daveti ve  aracılığıyla Hassa’ya gelen Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk,G.Antep Üniversitesi Mesyo Müdürü Doç.Dr. Mehmet Aytekin,Yard.Doç Mustafa Pehlivan ,Eğitim Görevlileri Ö.Faruk Gecesefa,Kamil Mencik ve Kenan Ercan’dan oluşan heyeti ,Hassa Kaymakamı Mustafa Pala karşıladı.

Hassa Kaymakamı Mustafa PALA makamda, Hassa Milli Eğitime desteklerinden dolayı Recep Ekinci’ye  plaket takdim etti.

Geçen yıl, müdürleriyle beraber Hassa’ya gelen ve Amanos Tüneliyle hayata geçirilecek olan Hassa Organize Sanayi Bölgesi Leçelik arazide incelemelerde bulunan ve bu bölgede yatırım yapmayı  planlayan Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci ,bu kez eğitim gördüğü üniversite heyetini Hassa’ya getirdi.

Hatay’a, ilk muz serasını kuran ilçenin girişimci iş adamı Nuri Gündoğdu’ya ait Amanos Fruits tesislerindeki  muz serası ve soğuk hava deposunda incelemelerde bulunan üniversite heyeti,burada yetiştirilen ürünler hakkında işletme sahibinden bilgi aldılar.Hassa’daki  modern  tarım faaliyetlerini Nurdağı’nda da uygulamak istediklerini belirttiler.                                                     Bölge iş adamları  için Hassa’nın gelecekte önemli bir yatırım merkezi olacağını ifade eden , Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci;

“ Girişimci iş adamlarımızı  , bilgi ,birikim ve tecrübelerini ,Hassa’nın fırsatları ile yatırım alanında hayata geçirmelerine davet ediyorum.”dedi.

Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci ve üniversitemizin değerli hocalarını Hassa’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Hassa Kaymakamı Mustafa PALA;

“İskenderun Körfeziyle Ortadoğu’yu birbirine bağlayacak olan Amanos Tünelinin hayata geçirilmesiyle, Hassa, bölgenin cazibe merkezi olacaktır.  Tarımla anılan ilçemiz, bundan bölge sanayi yatırımlarıyla adından söz ettirecektir.Hassa Organize Sanayi ilçenin ve bölge iş adamlarının yatırım sahası haline gelecektir.” dedi.

 Amanos Fruits tesislerindeki  muz hasadının ardından program sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet