Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen'de Teröristlere Ait Depoda Yaşam Malzemeleri Bulundu

Hatay İl Jandarma Komutanlığının Amanos dağında yürüttüğü operasyon kapsamında Belen'de bulunan depoda terör örgütüne ait yaşamsal malzemesi ele geçir

Belen'de Teröristlere Ait Depoda Yaşam Malzemeleri Bulundu

Gündem   A+a-

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Amanoslara düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen bir depoda çok sayıda yaşamsal malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edildi.

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, jandarma tarafından Amanoslar'da yürütülen planlı faaliyetler kapsamında Belen ilçesi, Çerçikaya Mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen ve içerisinde çok sayıda yaşamsal malzeme bulunan bir depo tespit edildi. Her biri 170 litre olan 4 adet plastik bidon içerisine gizlenmiş halde 611 kilo gıda malzemesi, 3 kilo temizlik malzemesi, 20 metrekare sera naylonu 2 kilo tütün, 10 adet orta boy pil ele geçirildi.

Adli makamlardan alınan talimat üzerine ele geçirilen malzemelerin, numune alındıktan sonra olay yerinde imha edildiği olayla ilgili soruşturmaya başlandığı belirtildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş