Skip Navigation Links

Esnaf Başkanlarına Trafik Eğitim Semineri

Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kamil Ekmekçi, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde

Esnaf Başkanlarına Trafik Eğitim Semineri

Gündem   A+a-

Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kamil Ekmekçi, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde Antakya, Defne ve Serinyol Oda başkanlarına Trafik Güvenliği ve Antakya’nın trafik sorunlarıyla ilgili eğitim verdi.

Seminerin başında kısa bir konuşma yapan Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz, “Bugünkü eğitimin amacı Antakya ve çevre ilçelerin Trafik sorunlarının karşılıklı istişareler yapılarak görüşülmesi ve çözüm üretilmesidir. Aynı zamanda Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kamil Ekmekçi’nin vereceği eğitimle de Trafik konusunda bilinçlenmeyi amaçlıyoruz. Katılımlarından dolayı tüm oda başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ekmekçi: Hatay’da 2015’te 106 Kişi Öldü

Daha sonra Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda Trafik Güvenliği ile ilgili eğitim semineri verildi.

Ekmekçi, seminerde slaytlar eşliğinde Hatay’da 1 yılda trafik kazalarında hayatını kaybeden ve yaralananların sayısı, Türkiye’de meydana gelen kazalar ve ülkemiz ile Avrupa’da trafikteki araç sayıları ile kaza oranları karşılaştırdı. İzletilen videolarla kazaların sonuçları gösterildi ve kazalara karşı emniyet kemeri, kask takılması ve hız konusunda uyarılarda bulundu.

Ekmekçi Hatay’da 2015 yılında meydana gelen kazalarda 106 kişinin hayatını kaybettiğini ve bundan sonra da kazalarda can kaybının olmamasını temenni ettiğini dile getirdi.

Sağıroğlu: Keşke Değil iyi ki Demek için Kurallara Uyun

Seminere bir de 2013 yılında kaza yapan ve sayısız ameliyat geçirmesine rağmen henüz sakatlığı atlatamayan bir kazazede de katıldı.

Kazazede Mehmet Sağıroğlu yaptığı konuşmada, “2013 yılı Temmuz ayında dayımla beraber kamyonda giderken kaza yaptık. Bir ayağımda protez var. Diğer ayağımda 50’den fazla ameliyat geçirmeme rağmen tam iyileşme sağlanamadı. Keşke o gün emniyet kemeri taksaydım da bu duruma düşmeseydim. O kazada dayımı da kaybettim. Keşke bu kötü olay hiç yaşanmasaydı. Sizlerden ricam kurallara uyun. Emniyet kemerinizi takın. Daha sonra keşke değil iyi ki demek için Emniyet Kemeri takmayı ihmal etmeyin” dedi.

Toplantı oda başkanlarının ve Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kamil Ekmekçi’nin fikir alışverişiyle sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet