Skip Navigation Links

'Aydınlık Bir Sır Var' Filmi Payas'ta Çekilecek

Çekimleri Payas'ta yapılan 'Aydınlık Bir Sır Var' adlı filmin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularıyla beraber basın toplantısı düzenleyen Payas Belediye

Gündem   A+a-

 
Çekimleri Payas’ta yapılan “Aydınlık Bir Sır Var” adlı filmin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularıyla beraber basın toplantısı düzenleyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, filmin çekimlerinin Payas’ta yapılmasından dolayı teşekkür etti.
 
“Payas’ın yarısını sporcu diğer yarısını da Sanatçı yapacağız” diyen Başkan Altan: “Bizim bir iddiamız olduğunu her zaman söylüyorum diyoruz. Payas’ın yarısını sporcu diğer yarısını da Sanatçı yapacağız. Festivalimizde sahne alan arkadaşlarımızın bir kısmı ücretsiz olarak düzenlediğimiz Müzik kurslarının öğrencileri. Bu basın toplantısını düzenleme amacımız şehrimizde çekimleri yapılan sinema filmi için. Çok değerli oyuncular ve yapım ekibi var burada onlara çok teşekkür ediyorum şehrimde bu etkinliği gerçekleştirdikleri için.” Dedi.
 
Çekimleri yapılan sinema filminin başrol oyuncusu Yılmaz Köksal, buraya gelmiş olmamızın bir çok nedeni var bunlardan en büyük neden Başkanımız Bekir Altan dır. Bize gösterdiği ilgi ev sahipliği taktire şayandır. Ona ekibim ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Diyerek çekilen sinema filminin konusundan bahsetti.
 
Çekimleri yapılan “Aydınlık Bir Sır Var” filminin yapımcısı ve yönetmeni başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederek gazetecilerden gelen soruları yanıtladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet