Skip Navigation Links

'Zafer Bayrağını İleriye Taşımak Tek Hedefimiz!'

Zafer Tekyıldız Liseleri ve Yayınları Genel Müdürü Murat Karameşe, İskenderun Zafer Tekyıldız Temel Lisesi'ni ziyaret ederek,

'Zafer Bayrağını İleriye Taşımak Tek Hedefimiz!'

Gündem   A+a-

Zafer Tekyıldız Liseleri ve Yayınları Genel Müdürü Murat Karameşe, İskenderun Zafer Tekyıldız Temel Lisesi'ni ziyaret ederek, İskenderun'un eğitim alanındaki durum ve ihtiyaçlarını yerinde görüp inceledi.

 

Zafer Tekyıldız Liseleri ve Yayınları Genel Müdürü Murat Karameşe; Adana, Mersin ve Gaziantep'ten sonra Hatay'a gelerek Zafer Tekyıldız Temel Lisesi'ni ziyaret etti. Hatay'ın eğitim alanındaki durum ve ihtiyaçlarını yerinde görüp inceleme ve AR-GE çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı. Murat Karameşe ve beraberindeki heyet, çalışma ziyaretinin ardından Ankara'ya geri döndüler.

 

 

Murat Karameşe yaptığı ziyarette;

 

"Ülkemizin ve Avrupa'nın en büyük koleji olan, Ankara Zafer Koleji ile Zafer Eğitim Kurumlarının 30 yıllık bilgi, tecrübe ve kalitesini bölgemizle paylaşmaya devam etmek, çağdaş eğitim çıtasını yükseltmek, Cumhuriyet nesilleri yetiştirmek hedefi ile modern Türkiye'nin ihtiyacı olan donanımlı ve nitelikli bireylerin var olması için çabalarımız sürmektedir." dedi.

 

30 yıllık Zafer deneyimini tüm Türkiye'deki illerde kurulacak olan, Zafer Kolejleri ile taçlandırmayı hedeflediklerini dile getiren Karameşe, "Zafer bayrağını daha da ileriye taşımak tek hedefimiz, hem Zafer Yayınları hem de Zafer Eğitim Kurumları adına yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor, ilerleyen dönemlerde, yurt dışına açılarak yayınlarımızın İngilizce çevrimini Avrupa ve Amerika?ya taşımak için gerekli ön çalışmalar bitmiştir. Ayrıca okullarımızda öğrenci değişim programları ile yurt dışı eğitim olanaklarına katılımlarını sağlamak üzere yaptığımız çalışmalar tamamlanmak üzeredir." dedi.

 

"Zafer Eğitim Kurumlarının, eğitimdeki liderliğini pekiştirmek güçlü ve dinamik kadrosuyla ve kaliteli Zafer Yayınları ile Atatürk? ün dünya ile rekabet edebilecek nesiller yetiştirilmesi hedefini kendimize görev ve sorumluluk olarak alarak bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet