Skip Navigation Links

İGC Yönetimine Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İGC Yönetimine Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Hatay İli Boks Temsilcisi Nuri Erdener, Antrenör Hasan Erdener, boksörler , Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ile yönetim kurulu üyeleri ve işadamı Semir Yazar İGC yönetimini ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık şahsında yeni yönetime başarılar dilediler.

“Sporcularım için destek bekliyorum”

İGC yönetimine ilk ziyarette bulunan Hatay İli Boks Temsilcisi Nuri Erdener, İGC yönetimini tebrik ederek, boks ile ilgili duyduğu sıkıntıları dile getirdi.

Erdener, “Hatay’da boks sporunu ben yaşatmaya çalışıyorum. Boksörlerimizle birlikte kentimizin adını en iyi yerlere taşımaya çalışıyorum. Ama boksörlerim  için kimseden destek göremiyorum. Ne belediye ne işadamları ne de STK’lardan en ufak bir destek göremiyoruz. Boksörlerimiz İskenderun’u temsilen katıldıkları her müsabakadan başarıyla çıktılar. Yüzümüzü hiç kara çıkarmadılar. Ben onlar için destek bekliyorum” dedi.

Erdener, geçen yıl İskenderun da büyük erkekler boks turnuvasını başarıyla düzenlediklerini, konuk sporcuları da yöneticileri de en iyi şekilde ağırladıklarını ifade ederek, “ancak bizim sporcularımızın başka şehirlerde katıldıkları turnuvalar sırasında aynı ağırlanmayla karşılaşmadıklarını öğrenince üzüldüm doğrusu. Bu genç sporcular 1 yıllık çalışmaları ile bu başarıları elde ettiler. Önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı olacaklarını gösterdiler. Buna karşılık beklediğimiz destekleri bulamıyoruz.” şeklinde konuştu.

KIZILAY ZİYARETİ

İGC’ye tebrik ziyaretinde bulunan Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ve yönetim kurulu üyeleri de İGC yönetimine çıkmış oldukları bu zorlu yolda başarılar dilediler. Günay, “hepimizin sesini yansıtıyorsunuz. Bu bizler için çok önemli. Kalemlerinize sağlık. Cemiyet olarak aldığınız bayrağı daha üst seviyelere çıkaracağınıza inancımız sonsuz.’’ dedi.

Kızılay Başkanı Günay, Türk Kızılay’ının dünyanın her tarafında bir felaket anında yardım ulaştıran ilk kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz kan bağışlarına da büyük önem vermekteyiz. Ani kan ihtiyaçlarında ilk adres Kızılay olmaktadır. Vatandaşlarımızın, kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. İGC Başkanı Sayın Veysel Cıncık da bizim madalyalı bağışçılarımızdan. Bazı gazeteci arkadaşlarımız da sık sık kan bağışı yapmaktadır. Bu bizleri çok mutlu ediyor.”

İşadamı Semir Yazar da, İGC ziyareti sırasında Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerini kutladı.

Yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sporun, sporcuların ve STK’ların yanında olacaklarını dile getirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet