Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TCDD Kapattı, Başkan Toksoy Açtı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından kapatılan Öğme-İş Sahil yolu Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un girişimleri sonucunda ulaşıma

TCDD Kapattı, Başkan Toksoy Açtı

Gündem   A+a-

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından kapatılan Öğme-İş Sahil yolu Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un girişimleri sonucunda ulaşıma açıldı.

TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından Öğme-İş hemzemini 12.02.2015 tarihinde ulaşıma kapatılmıştı. Geçidin kapatılması ile bölge halkı ayaklanmış ve tren geçişini engellemeye kadar birçok eyleme imza atmıştı. Bu sorunlar üzerine devreye giren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, bölge halkına geçidin tekrar açılacağının sözünü vererek halkı bir nebze rahatlatmıştı. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un TCDD yetkilileri ile yaptığı ikili görüşmeler sonucu, TCDD yetkililerinden yolun açılacağını duyurmuştu. TCDD Bölge Müdürlüğünün Dörtyol Belediyesi tarafından yolun açılması için şart koştuğu Eğitimli Personel ve geçidin yapılması Yaşar Toksoy tarafından kabul edildi. 4 adet personelin kurs eğitimi tamamlanarak Öğme-İş sahil geçidinde göreve başlaması ve hemzemin geçidinin Dörtyol Belediyesi tarafından yapılarak resmi olarak vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “12.02.2015 günü TCDD Bölge Müdürlüğünün aldığı kararla kapatılan Öğme-İş sahil yolumuz, Dörtyol Belediye Başkanlığı tarafından yapılan girişimler sonucu imzalanan protokolle resmi olarak vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yolun kapatılması bölge insanımıza çok ciddi zarar vermesi üzerine sorumluluk alarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Değerli Öğme-iş sakinlerimize tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş