Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'un İlk Dil Okulu'na Görkemli Açılış

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde MEB'e bağlı ilk dil okulu olan The Oxford English Centre dil okulu düzenlenen törenle açıldı.

Dörtyol'un İlk Dil Okulu'na Görkemli Açılış

Gündem   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde MEB'e bağlı ilk dil okulu olan The Oxford English Centre dil okulu düzenlenen törenle açıldı.

Dörtyol Numuneevler Mahallesi Mehmet Ocak Caddesinde bulunan The Oxford English Centre dil okulunun açılış törenine, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Fen Lisesi Müdürü Servet Er, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, daha önce Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Filiz Katipoğlu ve çok sayıda eğitimci ve öğrenci velileri iştirak etti.

Açılış  töreni öncesi The Oxford English Centre Dil Okulu Kurucusu Gökçe Arslan ve Okul Müdürü Fadime Koçtaş konuklarıyla tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etme imkanı buldular.

“Uluslararası Standartlarda Bir Dil Okulu Açmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz"

The Oxford English Centre Dil Okulu Kurucusu Gökçe Arslan; “Uluslar arası standartlarda bir dil okulu açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca dil devrimini başlattığımızı buradan tüm bölgeye ilan ediyoruz. Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren tüm Dörtyollu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da Milli Mücadelede İlk Kurşun’un atıldığı ve bir Türkmen şehri Dörtyol’da bir ilke imza atarak The Oxford English Centre Dil Okulu ilçemize hayırlı olsun. Dörtyol eğitimde de Hatay’ın ilçeleri arasında üstün başarılara imza atmaktadır. Bu başarı şüphesiz ilçemizde eğitime ne denli önem verildiğinin bir sonucudur.” dedi.

Açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından uzman eğitimci kadrosuyla birlikte Dörtyol Belediye Başkanı yaşar Toksoy ve konuklara sınıflar gezdirilerek okul hakkında bilgiler verildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş