Skip Navigation Links

Şoförler Cemiyetinden Ak Partiye Ziyaret

Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimini ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu, şoför esnafının soru

Gündem   A+a-

ŞOFÖRLER CEMİYETİNDEN AK PARTİYE ZİYARET

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimini ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu, şoför esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirdi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyarette Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Soylu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan’a üstlendiği görevde muvaffakiyetler dilerken, yeni oluşturulan yönetimin ise ilçemize hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti ve; “Temennimiz odur ki, İlçenin sorunlarının çözümünde siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları uyumlu bir çalışma sergiler” dedi.
Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Soylu, öncelikle Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan’a üstlendiği bu meşakkatli görevde başarı temennisinde bulunurken oluşturulan yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik etti ve ilçemize hayırlı hizmetler yapmalarını dilediğini ifade etti. Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Soylu şoför esnafının sorun ve sıkıntılarından kısaca bahsettikten sonra ileriki günlerde yeniden bir araya gelerek bu sorun ve sıkıntıların giderilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunmak istediğini de belirtti. Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Arkadaşlar ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum. İktidar partisinin temsilcisi olarak mevcut imkanları, yasaların ön gördüğü çerçevede ve ilçemizin menfaatleri yönünde sonuna kadar kullanmada kararlı olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu amaçla başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ve hatta siyasi partilerimizle dahi Dörtyol için yapılacak bir hizmet için işbirliği yapmaya, onların görüş ve önerilerini almaya her zaman hazır olduğumuzun bilinmesini de isteriz.” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan uzun yıllar Şoför esnafının özellikle Sosyal Sigortalar kurumu ile ilgili olan davalarında bulunduğunu da belirterek; “Şoför arkadaşlarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları büyük oranda biliyorum. Yıllarca onların Sosyal Sigortalar ile olan davalarını takip ettim. Çok sayıda şoför esnafımızın emeklilik hakkını elde etmesine yardımcı oldum. İktidar partisinin temsilcisi olarak da bundan sonra aynı çabamız devam edecektir” açıklamasında bulundu. Ziyaret esnasında içilen çaylar ve yapılan sohbetler ilçenin genel sorunlarının da tartışılması, bunlar için alınacak önlemler ve yapılacak girişimlerin görüşülmesiyle devam etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet