Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erzin, Mamak'la kardeş ilçe oldu

Erzin 2.Uluslararası Narenciye Kültür ve Sanat Festivali'nde Ankara'nın Mamak ilçesiyle kardeş ilçe protokolü imzalandı.

Gündem   A+a-

Erzin, Mamak'la Kardeş İlçe Oldu
 
Erzin 2.Uluslararası Narenciye Kültür ve Sanat Festivali'nde Ankara'nın Mamak ilçesiyle kardeş ilçe protokolü imzalandı.
Narenciye'nin tescilini almak için yapılan Narenciye Festivali'nde Erzin, Ankara'nın Mamak ilçesiyle kardeş ilçe oldu. Festival alanında Belediye Başkanı Kasım Şimşek ile Mamak Belediye Başkanvekili Nagehan Muya arasında bir protokol imzalandı. Erzin'in nüfus bakımından büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, imzalanan protokolle iki ilçe arasındaki ilişkilerin canlanacağını söyledi.
Ankara'nın Türkiye'nin başkenti olduğunu hatırlatan Şimşek, ''Ankara'nın en büyük ilçelerinden Mamak'la kardeşliğimizi pekiştirmek için bir protokol imzalıyoruz. Bu protokolle iki ilçe arasındaki ilişkiler daha fazla gelişecektir." ifadelerini kullandı.
Narenciye başkenti Erzin'le kardeş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Mamak Belediye Başkanvekili Nagehan Muya, ''İki ilçe için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Erzin'i seviyoruz, ekonomik anlamda iliklileri daha fazla geliştireceğiz. Narenciye'nin başkenti Erzin'deki festivali de kutluyor, saygılar sunuyoruz'' şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş