Skip Navigation Links

Gürsel Öztürk Paşa’dan Duygulandıran Mesaj..

Tümgeneral Gürsel Öztürk, İGC Yönetim Kurulu’nda Sosyal İşler ve STK görevini yürüten 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a bir tebrik mesajı

Gürsel Öztürk Paşa’dan Duygulandıran Mesaj..

Gündem   A+a-

İskenderun’da yaptığı 39’ncu Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanlığı görevi süresince gönüllerde taht kuran çalışmaları ve Hatay’ın değerlerine kattığı kültürel faaliyetleriyle tanınan Tümgeneral Gürsel Öztürk, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda Sosyal İşler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından görevini yürüten 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a bir tebrik mesajı gönderdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin ismine özel gönderilen tebrik mesajı, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı görevini yürüten Tümgeneral Gürsel Öztürk’ün, İskenderun ve Hatay gündemini yakından takip ettiğini, bölgeye olan hassasiyet ve özlemini ortaya koyması açısından da önem taşıyor.

Büyük bir incelik göstererek gönderdiği tebrik mesajı ile bizleri duygulandıran Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanı Tümgeneral Gürsel Öztürk Paşamıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 

Gürsel Öztürk

Tümgeneral

Gülhane Askeri Tıp Akademisi

Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanı

 

Sayın Gökhan Gökpınar,

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Sosyal İşler ve

Sivil Toplum Kuruluşları Sorumlusu

 

Değerli Kardeşim;

İskenderun Gazeteciler Cemiyetince; planlı faaliyetler kapsamında, olağan genel kurul toplantısında, üyelerin teveccühleri neticesinde, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Sosyal İşler ve STK Sorumlusu seçildiğinizi, 09 Kasım 2045 Pazartesi Günü yayımlanan, Yıl: 69, Sayı: 20698 sayılı "İskenderun" gazetesi vasıtasıyla öğrenmiş bulunuyorum.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nin değerli genel kurul üyelerinin teveccühlerine mazhar olarak seçildiğiniz yeni görevinizde, çok büyük başarılara imza atacağınıza ve İskenderun Gazeteciler Cemiyetine, Türk basınına, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve yüce Türk Milletine büyük hizmetler vereceğinize kalben inandığımı ifade etmek isterim.

Şahsım ve personelim adına; sizi bu vesile ile en içten duygularımla kutlar; yeni görevinizin size, ailenize, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ne, İskenderun'a, İskenderunlulara,devletimize ve aziz milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, sağlık, mutluluk, esenlik ve başarı dileklerimle saygılarımı sunarım.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Sinan 1 Aralık 2015 Salı
Gökhan Bey, Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet