Skip Navigation Links

Belediye Su şebekesi için atağa kalktı

İskenderun Belediyesi şehir şebekesini değiştirme projesinde kullanacağı boru cinsi hususunda yerli ve yabancı bir çok firma gibi Çin Devlet kuruluşu

Gündem   A+a-

 

İskenderun Belediyesi şehir şebekesini değiştirme projesinde kullanacağı boru cinsi hususunda yerli ve yabancı bir çok firma gibi Çin Devlet kuruluşu Xing Xing firması İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret ederek brifing verdi.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, Su İşleri Müdürü Garip Sönmez ve teknik elemanlar hazır bulunurken. İskenderun şehir şebekesinde kullanılması düşünülen Duktil Font borularının teknik ve ekonomik açıdan tercih edildiği, aynı zamanda en az 100 yıl işletme ömrü olduğu, insan sağlığını tehdit edici hiçbir zararlı unsur içermediği, deprem ve yer hareketlerinden her hangi bir zarar görmediği ve Dünyada üretilen boru cinslerinden basınca en çok dayanan boru olduğu gibi yararları anlatıldı.
İskenderun Belediye Başkanı sunum bitiminde “ İçme suyu şebekesini değiştirmek için kolları sıvadık, mevcut şebekede yılda ortalama 2’binin üzerinde boru patlağı ile karşı karşıyayız. Bunun yanında şehir şebekesinde %70’lere varan su kaçağı var. Arkadaşlardan gerekli bilgileri aldık İskenderun’umuza en iyisini bulup yapabilmek için çalışıyoruz. Aynı zamanda şehir şebekesindeki aşırı su kayıp ve kaçaklarını önleyebilmek ve Aslantaş barajından gelecek içilebilir suyu kente sağlıklı ve kesintisiz dağıtabilmek için şebekemizi en kısa zamanda yenileyeceğiz ” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet