Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yanındayız Kavim Kardaş

Dörtyol Belediyesi başlattığı 'ACİL YARDIM' kampanyası ile Bayır Bucak Türkmenlerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Yanındayız Kavim KardaşWeb
TV

Dörtyol   A+a-

Türkiye genelinde ÜLKÜ OCAKLARIN başlattığı yardımlara Dörtyol Belediyesi, Dörtyol Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanlığı  yardım Elini Bayır Bucak Türkmenlerinden çekmiyor.
21 Kasım 2015 Cumartesi günü başlatılan yardım kampanyası kısa sürede Dörtyollu vatandaşların yoğun ilgisi karşılaştı.Bayır Bucak Türkmenlerine ilk etapta 2 Kamyonet, 1 yardım Tırı ve tüm ilçe Ülkü Ocaklarının 40 araçlık konvoyu ile Yayladağı Hudut Karakolu eşliğinde tampon bölgede Türkmenlere yardımlar ulaştırıldı.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un bizzat takip ettiği yardım kampanyası, Dörtyol Ülkü Ocakları ve Dörtyol Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Sosyal Market kapsamında devam ediyor.
30 Aralık 2015 Pazartesi günü 4'üncü kamyonet ve 4'üncü Tır yüklenmesini yakından takip eden Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy şöyle konuştu " Bayır Bucak Türkmenlerine, Aziz Hemşerilerimizin katkılarıyla yardımlarımıza bir yenisi daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Türkmenlerimiz, kardeşlerimiz; zor günler yaşıyor. Esed başta olmak üzere Rusya ve İran askerlerin yoğun bombardımanı altında vatan eyledikleri topraklarını, özellikle Türkmen Dağı mücadelesinde yanlarında olduklarımızı altınını çizerek hatırlatmak istiyorum. G20'lerde kola kola olanlardan değil. Kavim kardeşlerimizin yaralarını sarmak için Dörtyol Belediyesi, Ülkü Ocaklarımız ve Aziz Hemşerilerimizin yardımları ile Dörtyol ile Bayır Bucak Türkmenleri kardeşlerimizle gönül bağı köprülerimizi kurduk.  Bugüne kadar kardeşlerimize; 5000 adet battaniye, 3000 adet çocuk bezi, 10 ton narenciye ve çok sayıda yastık, halı, kuru gıda,hazır konserveleri kardeşlerimize ulaştırdık. Kardeşlerimizin 'SU' sorunu yaşadıkları için Belediyemiz olarak bugün 5 Bin ton 0.5 SU gönderiyoruz. Yardımlarımız devam edecektir" dedi
Dörtyol Belediyesinin bu anlamlı yardım kampanyası Dörtyollular bir vahdet duruşunu göstermiştir. Dörtyol Belediyesi ailesi olarak, Bayır Bucak Türkmenlerine gerçekleştirilen yardımlarda emeği geçen Başta Dörtyol Belediye Başkanı Sn. Yaşar TOKSOY, Ülkü Ocaklarına ve Yiğit Dörtyol, Dörtyol insanına teşekkür ediyoruz.

Yanındayız Kavim Kardaş videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar