Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da Hizmet Kervanı Yürüyor

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, Osmaniye Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci ile birlikte

Arsuz'da Hizmet Kervanı Yürüyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti.  Başkan Nazım Culha’nın 20 ayda yaptığı çalışmalarla Arsuz’un çehresini değiştirdiğini ifade eden Mustafa Uyan, Başkan Culha’ya minyatür bir deve hediye ederek, "Arsuz’da hizmet kervanı yürüyor” mesajı verdi.
TÜED İskenderun Şubesi olarak bölgede yaklaşık 12 bin kayıtlı üyeye sahip olduklarını ifade eden TÜED Başkanı Mustafa Uyan, “Genel Merkezimizin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı "TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme” kampanyası kapsamında İskenderun’daki çalışmalarımız hızla devam ediyor.  Ayrıca, Arsuz sınırları içerisinde emeklilerimizin boş vakitlerini geçirebileceği, dinlenebileceği, çay ve kahvelerini rahatça içebilecekleri bir tesis ve plaj projemiz var. Bu konuda sizlerin de desteğinizi bekliyoruz” dedi.
TÜED ikinci Başkanı Malik Yorulmaz da emeklileri güldürmenin hayır işi olduğunu belirtirken, Başkan Nazım Culha’nın örnek bir belediyecilik anlayışı sergilediğini dile getirdi.
Ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, projeyi detaylı bir şekilde inceleyeceğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci ile birlikte iki ilçenin genel durumunu ve ihtiyaçlarını karşılaştırdı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar