Skip Navigation Links

ADD Ailesinden Başkan Lütfü Savaş'a Teşekkür

Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş, ADD'nin Diyarbakır’da yapılanmasına verdiği destekle bir kez daha Türkiye Gündemi’ne oturdu.

ADD Ailesinden Başkan Lütfü Savaş'a Teşekkür

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde yaptığı çalışmalar ve ürettiği hizmetlerle takdir toplamasının yanı sıra Atatürkçü düşünceyi ve Cumhuriyetin kazanımlarını savunan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Diyarbakır’da yapılanmasına verdiği destekle bir kez daha Türkiye Gündemi’ne oturdu.

ADD Hatay Şubesi’nin düzenlediği toplantıda ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın Hatay’a gelerek teşekkürlerini bizzat ilettiği Başkan Savaş, “Bugün gelinen noktada kendi topraklarımızda, bayrağımızın gölgesinde dilimizi özgürce konuşabiliyor ve kültürümüzü dilediğimizce yaşayabiliyorsak bunu Kurtuluş Savaşı’na öncülük ederek yurdumuzu düşman işgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün idealist düşüncesinin ülkemizi muasır medeniyetlerin de üzerine çıkarma hedefine bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır” şeklinde konuştu.

Çölaşan: Lütfü Savaş ADD’nin Diyarbakır’da Şube Açmasında Öncü ve Örnek Bir Rol Oynadı

ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan yaptığı konuşmada, Başkan Savaş’ın örnek bir yönetici olduğunu ve Hatay’ın bu anlamda gerçek anlamda ülkenin en şanslı şehirlerinden biri olduğunu kaydetti. Çölaşan konuşmasının devamında, “ADD Diyarbakır Şubesi’nin çalışacak yeri yoktu. Kimse mülkünü korkudan kiraya vermek istemiyordu. Diyarbakır’da faaliyet gösterebilmemiz ve Atatürkçü düşünce ile Cumhuriyetin kazanımlarını yaşatarak yayabilmemiz için mütevazı bir apartman dairesi satın almaya karar verdik. Bu anlamda bize en büyük katkıyı Hataylı işadamlarının bizi desteklemesini koordine eden Lütfü Savaş sağladı. Ben Başkan Savaş’a hepinizin huzurunda ve ADD ailesi olarak teşekkür ediyorum” dedi.

ADD Diyarbakır Şube Başkanı Oktay Arıtürk ise yaptığı kısa konuşmada, Başkan Savaş’ın büyük katkısıyla Diyarbakır’da açılan şube için teşekkürlerini sundu.

Tansel Çölaşan’dan Başkan Savaş’a Onur Belgesi Ve Teşekkür Plaketi

Gerçekleşen konuşmaların ardından ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan Atatürkçü düşüncenin ve Cumhuriyetin kazanımlarının ülke genelinde yayılmasına verdiği destekten ötürü Başkan Savaş’a Onur Belgesi ve Teşekkür Plaketi takdim etti.

Başkan Savaş “Bugüne kadar defalarca Yılın Belediye Başkanlığı ödülünü aldım ama belki de hiçbiri bugün aldığım Onur Belgesi ve teşekkür plaketi kadar anlamlı değildi. Ben bu ödülü bana layık gören Sayın ADD Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor ve ilimize teşrif eden Tansel Hanıma çiçek takdim etmek istiyorum” diyerek Hatay’ın konukseverliğini bir kez daha ortaya koydu.

Toplantı, Atatürk’ün sevdiği parçaların seslendirilmesiyle sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet