Skip Navigation Links

Engellilere Özel Salıncak

GÜZELYALI MAHALLESİ'NDEKİ BİR PARKTAKİ SALINCAKLARDAN BAZILARI ENGELLİ ÇOCUKLARIN DA BİNECEĞİ BİR HALE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ.

Engellilere Özel Salıncak

Yerel   A+a-

Çukurova Belediyesi, Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir parktaki salıncaklardan bazılarını engelli çocukların da binebileceği hale dönüştürdü.
Genç Engelliler Spor Kulübü ile işbirliği yaparak projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bu çocukların sevincini görmek kadar güzel bir şey yok. Şu andaki sevincimi ifade edemem ama şunun sözünü verebilirim, Bu özel salıncaklar zamanla Çukurova'daki tüm parklarda olacak" dedi.
Çocukların salıncakları çok sevdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Parklarda çocukların en çok sevdiği oyuncaklardan biri salıncaklardır. Engelli çocuklarımızın sevdikleri oyuncaktan mahrum olmaması parklarımıza engelli salıncağı yapıyoruz. Engelli çocuğumuz, engeli aracı ile salıncağa giriyor ve sallanıyor. Onun o mutluluğu bizi de mutlu ediyor. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir. Çukurova'yı izlemeye devam edin" diye konuştu.
Parkta aile ve arkadaşları ile birlikte mutlu bir şekilde vakit geçiren, oyun oynayan ve engelli salıncağında sallanan engelli çocuklar ise çok mutlu olduklarını ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet