Skip Navigation Links

Şarkıcı Zeliha Sunal Hem Öğretti,Hem Eğlendirdi

Şarkıcı Zeliha Sunal ile Adana'da ambalaj atıklarının geri dönüşümü ve çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik düzenlenen

Şarkıcı Zeliha Sunal Hem Öğretti,Hem Eğlendirdi

Magazin   A+a-

hem geri dönüşüm tüyoları alınan, hem de eğlendiren etkinlik yoğun ilgi gördü. Ambalaj atıklarını değerlendirme konusundaki tasarımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeliha Sunal, Adana Optimum AVM ziyaretçileriyle deneyimlerini paylaştı, önerilerde bulundu.
Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ve 5M Migros'un işbirliğiyle organize edilen 'Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Etkinliği'nde Zeliha Sunal önemli bilgiler verirken, seslendirdiği şarkılarla programını renklendirdi. Adanalıların sempatisini toplayan Zeliha Sunal, ambalaj atıklarının çöp olmadığını vurgulayıp, yüzde 44'ünün ekonomiye kazandırıldığı bilgisini verdi.
"GERİ DÖNÜŞÜM KAZANIMLARI ÇOK BÜYÜK"
Televizyon programlarında pipetlerden saklama kutusu yapma, kaçık çoraplardan bulaşık süngeri elde etmeye kadar birçok atığın değerlendirmesi konusunda ilginç çalışmalar sergileyen Zeliha Sunal, Adana'daki organizasyonda da cam, kağıt ve metal ambalajların geri dönüşümünün çok büyük çevresel ve ekonomik kazanımlar sağlandığını dile getirdi.
"1 TON ATIK KAĞIT 17 AĞACI KURTARIYOR"
Etkinlikte ambalaj atıklarından dönüştürdüğü oyuncak, kalemlik, vazo, saklama kutuları gibi objeleri ziyaretçilere hediye eden Zeliha Sunal, bir ton atık kağıdın geri dönüşümünün sağlanmasıyla 17 ağacın korunduğuna dikkat çekti. Etkinliğin sonunda ÇEVKO'nun atık plastiklerin geri dönüşümü ile yapılan teşekkür plaketi Optimum AVM yönetimine sunuldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet