Skip Navigation Links

Kırıkhan Dağ Ceylanlarıyla Daha Güzel

Türkiye'de sadece Hatay Kırıkhan'da yaşayan Gazella Gazella cinsi dağ ceylanları, Kırıkhan meydanlarını süslemeye başladı.

Kırıkhan Dağ Ceylanlarıyla Daha Güzel

Gündem   A+a-

Türkiye'de Sadece Kırıkhan İlçesinde Yaşayan Gazella Gazella Cinsi Dağ Ceylanları, Kırıkhan Meydanlarını Süslemeye Başladı.

Türkiye'de yalnız  Kırıkhan ilçesinin Güneydoğu sınırlarında Bozkır ikliminin hakim olduğu doğada tarım alanlarına yakın yükseltili yerlerde yaşayan ortalama ömrü 8-10 sene olan, Gazella Gazelle (Dağ Ceylanları), Kırıkhan Belediyesinin çalışmalarıyla Kırıkhan'ın meydanlarını süslemeye başladı.

Kırıkhan'ın merkezi durumunda bulunan 5 Yol Çatı Saat kulesi çevresine dağ ceylanlarının heykelleri dikildi. Dağ Ceylanları Kırıkhan'ın simgesi olarak güzel bir görünüm oluştururken, ilçeye ayrı bir renk katıyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz "Kırıkhan'a ayrı bir görüntü katmak, güzelleştirmek ve bölgemizin simgesi haline gelen Dağ Ceylanlarını yalnız bölgemize değil, tüm Türkiye'ye tanıtarak, Kırıkhan'ımızın reklamını en güzel şekilde yapmak istiyoruz. Kırıkhan'ın belirli yerlerini Dağ Ceylanları ile süsleyip, ayrı bir hava katmak istiyoruz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet