Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Lezzetli Tarifler Şehitkamil'de Öğretiliyor

Şehitkamil Belediyesi ev hanımlarının daha lezzetli pastalar yapabilmeleri için temel pastacılık kursu eğitimlerini bu yıl da sürdürüyor

Lezzetli Tarifler Şehitkamil'de Öğretiliyor

Yaşam   A+a-

Şehitkamilli hanımlar, pasta yapımındaki püf noktaları kendileri için açılan pastacılık kursunda öğreniyor.
Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşayan ev hanımlarının hayatını kolaylaştırmak adına çok sayıda örnek projeyi uygulamaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'nde açılan Temel Pastacılık Kursu, ev hanımlarının daha lezzetli pastalar yapabilmelerine olanak sağlıyor. Ev hanımları, pasta yapımında önemli püf noktaları, Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'nde görevli eğitmenlerden uygulamalı olarak öğrenme fırsatı elde ediyor.
KURSA YOĞUN İLGİ
Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Pastacılık Kursu Eğitmeni Tuba Tunalı, açılan kursa yoğun talep olduğunu dile getirdi. Yoğun talebe karşılık vermek için özveriyle çalıştıklarını kaydeden Tuba Tunalı, "Haftanın 5 günü eğitim veriyoruz. Bu eğitimler her gün 24 farklı kişiye veriliyor. Pastacılık adına her türlü etkinliği Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'nde yapıyoruz. Öğrencilerimiz buradaki ortamdan çok memnun. Kursa çok fazla talep var. Talebe karşılık vermeye çalışıyoruz. Bugün mayalı poğaça yapıyoruz. Haftanın 5 günü aynı tarifle devam ediyoruz. Yapılan pastanın inceliklerini birlikte yapıyoruz, birlikte pişiriyoruz. Burada yapılan ürünleri herkes evine götürüyor. Öğrencilerimiz mutlular" açıklamasını yaptı.
Kurs ortamına ve kursta edinilen arkadaşlığa değinen kurs öğrencisi Gülistan Koyucu, "İlk defa böyle bir kursa katılıyorum. Buradaki kurs ortamı ve arkadaşlık, gerçekten hayatta yaşanılması gereken en güzel duygulardan biriymiş. Bugüne kadar ev hanımı olmama rağmen bilmediğim o kadar çok püf nokta var ki. Burada yaptığım yanlışları görüyorum ve kurs sayesinde bilgilerimize bilgi ekliyoruz. Kurs çok güzel. Herkese de tavsiye ederim. Kişinin zamanını değerlendirmesi, kendine ait, yaşama dair her şeylerini paylaşabilmeleri adına tüm hanımlarımızı bu kurslara davet ediyorum" diye konuştu.
"KURSUMUZ ÇOK EĞLENCELİ"
Kurs öğrencisi Buket Çalışkan ise Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali bünyesinde açılan Temel Pastacılık Kursu'nun eğlenceli olduğunu dile getirdi. Çalışkan, "Bu kursa boş zamanlarımı değerlendirmek, daha farklı şeyler öğrenmek, ufkumu genişletmek, pastacılığın püf noktalarını öğrenmek için katıldım. Aynı zamanda Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'nde bulunan resim kursuna da geliyorum. Haftanın 3 günü buradayım. Pastacılık kursumuz çok eğlenceli. Herkesi buraya, birlikte pasta yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar