Skip Navigation Links

Başkan Savaş Erkek Voleybolcularla Biraraya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Erkekler 2.Ligi B grubunda dolu dizgin giderek Hatay'a büyük bir gurur yaşatan

Başkan Savaş  Erkek Voleybolcularla Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Erkekler 2.Ligi B grubunda dolu dizgin giderek Hatay'a büyük bir gurur yaşatan Hatay Büyükşehir Belediye Spor Erkek Voleybol takımı ile bir araya geldi. 

Başkan Savaş: "Sporcularımız Fiziksel Hazırlığın Yanında Mental Olarak Da Hazırlanmalılar"

Ligde 9. Hafta itibariyle Solhan Spor ile karşı karşıya gelecek takımımıza Kulüp Başkanı Serdar Güven, Asbaşkan Mehmet Güzelmansur ve teknik heyetle birlikte sonuna kadar destek olan Başkan Savaş, maçlara mental ve fiziksel olarak hazır çıkılmasının önemine dikkat çekti.

“Hemşehrilerimizin Desteğiyle Galibiyet Serisi Liderlikle Birlikte Devam Edecek”

Başkan Savaş, 22 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda ligin dişli rakiplerinden Solhan Spor ile karşılaşacak olan sporcularımıza, Hataylıların destek vermesiyle bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak seriye devam edileceğine olan inancını dile getirdi.

Başkan Savaş’a galibiyet sözü veren sporcularımız, Hatay’ı zirvede tutmak için ellerinden gelen mücadeleyi ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kaydettiler.

Gerçekleşen destek toplantısının ardından Başkan Savaş, Kulüp Başkanı Serdar Güven ve Asbaşkan Mehmet Güzelmansur sporcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet