Skip Navigation Links

Otomobil Savruldu, Evinin Bahçesinde Oturan Kadın Öldü!

Evinin önünde oturduğu sırada motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucunda evinin önünde oturan 49 yaşındaki Zeynep Parlar kaldırıldığı hastanede

Otomobil Savruldu, Evinin Bahçesinde Oturan Kadın Öldü!

Gündem   A+a-

İskenderun İlçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı trafik kazasında olayla hiçbir bağlantısı olmayan evinin bahçesinde oturan Dörtyol İlkadım Anaokulu Müdiresi Pınar Bayar’ın halası Zeynep Parlar (49) savrulan arabanın çarpmasıyla önce ağır yaralandı, daha sonra kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

Muradiye Mahallesinde evinin önünde oturduğu sırada motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucunda evinin önünde oturan 49 yaşındaki Zeynep Parlar ağır yaralandı. 

 

İddialara göre Muradiye Mahallesi 243/1 sokak üzerinde evinin önünde güneşlenen 3 çocuk annesi Zeynep Parlar yolda meydana gelen trafik kazasında savrulan arabanın çarptığı kapının altında kaldı. Çarpmanın şiddetiyle evin kapısı da kırılınca üzerine kapı düşen Zeynep Parlar kanlar içerisinde ambulansın gelmesini bekledi.Hemen gelen ambulans ile İskenderun Devlet hastanesine kaldırılan Zeynep Parlar Yoğun Bakıma alındı. Otomobil sürücüsü bayan ile motosiklet sürücüsü kendi aralarında tartışırken bir başka kişinin yaralandığını görünce şok yaşadılar ve olay yerinden uzaklaştılar.

 

Otomobilin sürücüsü yerde yatan kadını kanlar içinde görünce ‘Ben öldürmedim, Ambulans çağırın’ diye bağırmaya başladığı iddia edildi. 

 

Kazadan bir gün sonra Kızı Olcay Parlar’ın doğum günü olduğu ve biricik kızana pasta sözü veren, doğum günü için hazırlık yapan annenin görünmez kaza sonucu ölümü tüm aileyi yıktı.

Hayatını kaybeden Zeynep Parlar’ın cenazesi otopsi için Adana’ya gönderilirken kazaya karışan kişilerin de gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ayhan Meydancı 19 Kasım 2015 Perşembe
Zeynep hanım komşumuzdu,hiç bir suçu yokken evinin önünde resmen trafik katliamına kurban gitti...Mekanı cennet olsun...
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet