Skip Navigation Links

Yüreğir Ziraat Odası Tarım Fuarı'nda

Yüreğir Ziraat Odası,TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen 'Adana Tarım Fuarı 2015'te stant açtı

Yüreğir Ziraat Odası Tarım Fuarı'nda

Ekonomi   A+a-

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova'yı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çiftçiler ile tarımsal kuruluşların temsilcilerine daha iyi tanıtmak, yeni üretim teknolojilerini takip etmek amacıyla tarım fuarına katıldıklarını söyledi.
Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere kent bürokrasisini, Gıda, Tarım, Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarımla ilgili oda, dernek ve tarım alanında üretim yapan özel kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.
ZİRAAT MÜHENDİSLERİYLE KATILDI
Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na, Türkiye'nin en büyük ve bereketli ovalarından birisi Yüreğir'deki üreticilerin örgütlü olduğu Yüreğir Ziraat Odası da stant açarak katıldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, fuara, odada görevli ziraat mühendisleri ile birlikte katılım gösterdiklerini belirterek, "Yüreğir Ovamız Türkiye'nin en bereketli, onlarca çeşit ürünün bir arada yetişebildiği ülkemizin ve dünyanın ender ovalarından birisidir. Ovamızda, yıl boyu tarla bitkileri, bahçe, sebze ve meyve ürünlerinin üretimi durmaksızın sürmektedir.Biz de bu bereketli ovamızı, hem daha iyi tanıtmak, hem de üreticilerimize daha yakın olup gerektiğinde sorularını yanıtlamak ve sorunlarını gidermek için, ziraat mühendislerimizle birlikte katıldık" dedi.
FUARLARIN ÖNEMİ TARTIŞILMAZ
Bölgelerin ve ürünlerin tanıtılmasında fuarların öneminin tartışılmaz olduğunu belirten Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, fuarlar bize aynı zamanda sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatını sağlıyor. Çukurova'da çağdaş üretim tarzını benimsemiş ve geliştirmek isteyen bir oda olarak böyle fuarlar bizim için uygun zemin yaratmaktadır. Bizler bu teknolojik gelişmeleri ne kadar yakından takip edersek, çiftçilerimizi verimli ve yenilikçi üretim teknolojilerine yönlendirmemiz o kadar sağlıklı olur" diye konuştu.
Yüreğir üreticisini, Tarım Fuarı'na davet eden Doğan, "Fuara katılan üretici ve firmaların standımıza gösterdikleri ilgiden çok memnunuz. Tüm çiftçilerimize, fuara gelerek yeni gelişmeleri yakından görmeleri çağrısında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet