Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

14 Yaşında 5 Kapkaça Karıştı,22 Bin Lira Çaldı

Adana'da art arda 5 kapkaç olayına karışarak,22 bin lira çaldığı ileri sürülen 14 yaşındaki zanlı ile ona yardım eden 1 kişi yakalandı

14 Yaşında 5 Kapkaça Karıştı,22 Bin Lira Çaldı

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Hürriyet Mahallesi, Saydam Caddesi üzerinde 1 saat içinde Suriye uyruklu 3 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Bir süre sonra 1'i Suriye uyruklu 2 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Bu olayların hemen ardından polis bölgede önlemlerini artırarak kapkaç olayını gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı. Polis 5 vatandaş ile yaptığı görüşmede kapkaççıların motosikletli ve iki kişi olduğunu, yaşlarının küçük olduğunu belirledi.
5 kişinin, içinde toplam 22 bin lira parası bulunan çantalarını gasp eden şahıslar en çok zararı Halep'ten savaştan kaçarak Adana'ya gelen Fedve Aryen isimli (45) kadına verdi. Suriyeli kadının 20 bin 800 lira para bulunan çantasını kapkaççılara kaptırdığı öğrenildi.
Polis yaptığı araştırma sonunda eşkale uygun B.A. (14) ile Ö.B.'yi (15) gözaltına aldı. Yaşı küçük olan zanlılar, çocuk şube müdürlüğüne sevk edildi.
Yapılan incelemede kapkaç yöntemiyle çalınan bir çantada B.A.'nın parmak izine rastlandı. Müştekiler de zanlıları teşhis etti. B.A. motosiklet üzerinde giderken çantayı kendisinin kapkaç yöntemiyle aldığını, daha sonra ise parayı büyüklere verdiğini ileri sürdü. Çocuklar ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar