Skip Navigation Links

Lise Öğrencileri,Üniversite Atmosferini Soludu

Kilis Nedim Ökmen Anadolu Lisesi'nden 75 kişilik 12.sınıf öğrencisi,okul idareci,öğretmenleri eşliğinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ni ziyaret etti

Lise Öğrencileri,Üniversite Atmosferini Soludu

Eğitim   A+a-

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen lise öğrencileri belirli aralıklarla Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etmeye devam ediyor. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki 12.sınıf öğrencilerine tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ni daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrencilere ilk olarak HKÜ Merkez Yerleşkesi tanıtıldı. Üniversite kampüsü içindeki tüm binaları gezen misafir öğrenciler, HKÜ Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü görevlileri tarafından, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin tarihçesi, eğitim yapısı, kampüsün öğrencilere sağladığı imkanlar, burs olanakları, sosyo-kültürel faaliyetleri, Farabi-Erasmus programları hakkında bilgilendirildi. Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna gezi programı çerçevesinde HKÜ' nün Mühendislik Fakültesi (MF), Eğitim Fakültesi (EF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF), Hukuk Fakültesi (HF), Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), Meslek Yüksekokulu (MYO), HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve tüm HKÜ Kampüs alanı gezdirildi.
Gezi sonunda hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi gibi bir eğitim kurumunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet