Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Halk Bülteni Dağıtımı Tamamlandı

Samandağ Belediyesinin faaliyet haberlerini içeren Basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından hazırlanan bültenin dağıtımı ilçenin bütün mah

Samandağ Belediyesi Halk Bülteni Dağıtımı Tamamlandı

Gündem   A+a-

Samandağ Belediyesinin   faaliyet haberlerini içeren Basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından hazırlanan  bültenin dağıtımı ilçenin bütün mahallelerinde yapıldı. Mahalle muhtarları, meslek odaları, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ,haneler ziyaret edilerek dağıtılan bülten ilgiyle karşılandı.

Tomruksuyu mahallesi Muhtarı Alaattin Aslan ,Uzunbağ mahallesi muhtarı Seyfettin Genç ve vatandaşlar şu ifadelere yer verdiler :”Samandağ Belediyesi tarafından hazırlanan bu çalışmanın halk ile buluşturulması önemlidir. Bu tür çalışmaların belediyeler tarafından yayınlanması şeffaflık açısından değerlidir. Belediyemizin çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bilgilerin yer aldığı bu yayın  arşiv belgesi niteliğindedir. Belediyemiz çalışıyor. Bu çalışmaların kanıtı elimize ulaşan bu belgedir.Belediye Başkanımız sn .Mithat Nehir’e ve çalışma arkadaşlarına  bize bu çalışmayı  ulaştırdıkları için teşekkür ediyoruz.”dediler. 

Samandağ İnşaat mühendisleri Odası temsilcisi Fethullah Çiftçi :”Bu çalışmayı çok başarılı buldum.Samandağ Belediye Başkanı Sn.Mithat Nehir ilçemiz acısından değerli çalışmalar yaptı.Bülten çalışmasını bu çalışmaların tanıtılması açısından önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet