Skip Navigation Links

Denetimler Yarınlarımızın Teminatı ‘’Çoçuklar’’ İçin

Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR’İN talimatıyla zabıta ekipleri okul kantinlerinin denetimlerine başladı.

Denetimler Yarınlarımızın Teminatı ‘’Çoçuklar’’ İçin

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR’İN talimatıyla zabıta ekipleri okul kantinlerinin denetimlerine başladı. Belediye Başkanı Mithat NEHİR konuyla ilgili: İlçemiz genelinde: ilkokul, ortaokul ve liselerde toplam 38 kantinin bulunduğunu, Amaçlarının yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza daha temiz, daha güvenli ve sorunsuz hizmet sunulması olduğunu, Zabıta ekiplerimizin yaptığı kontrollerin belirli aralıklarla devam edeceğini dile getirdi.

     Başkan Mithat Nehir ayrıca yapılan denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihi, gıda maddelerinin muhafazası, genel temizlik durumu, hijyen ve çalışma ruhsatları kapsamında okul kantin işletmecilerinin uyması gereken kurallar hakkında bilgi verileceğini, Denetimlerde önceliğin ceza kesmek değil öğrencilerin sağlığını korumak olduğunu belirtti.

    Zabıta Müdürü Önder Şimşek: Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmazken özellikle okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için gerekli uyarılarda bulunuldu.  Çocukların sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzluğun takipçisi olacaklarını dile getirdi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet