Skip Navigation Links

Kabinede Hataylı Bakan İstiyoruz!

AK Parti Hatay İl Teşkilatı yüzde 43.53'lük oranla istikrar diyen Hatay halkıyla beraber yeni kabinede Hataylı Bakan İstiyor.

Kabinede Hataylı Bakan İstiyoruz!

Gündem   A+a-

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı hükümeti kurma yetkisiyle beraber Ak Parti'de gözler 64. Hükümet'in Bakanlar Kurulu'na çevrildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 5 Milletvekili yollayan AK Parti Hatay İl Teşkilatı yüzde 43.53'lük oranla istikrar diyen Hatay halkıyla beraber yeni kabinede Hataylı Bakan İstiyor.

1 Kasım Erken Genel Seçim sonrası Hatay'da tablo; AKP %43.53, CHP %35.59 MHP 12.17'yle Ak Parti'den 5 Milletvekili, CHP'den 4 Milletvekili ve MHP'den 1 Milletvekili olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın kabinede "Üç ismi istemiyorum" diye Başbakan Ahmet Davutoğlu'na uyarıda bulunduğu şeklinde dedikodular yapılan, gündeminde çok sayıda bakan değişikliği gündemi olan ve merak edilen soruların cevaplanacağı kuliste hareketli saatler yaşanıyor.

Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu görüşmesinin ardından yeni bir görüşmeye daha ihtiyaç olabileceği, bu nedenle kabinenin de açıklanmasının cuma gününe sarkabileceği belirtildikten ardı sıra Türkiye'de olduğu gibi Hatay'da da gözler kulisten gelecek açıklamada.

Hataylılar yeni kabinede; Antakyalı, Avukat Adem Yeşildal'ı Adalet Bakanlığı'na,

İskenderunlu, Ziraat Mühendisi Orhan Karasayar'ı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na,

Kırıkhanlı, Sanayici, İktisatçı Mehmet Öntürk'ü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na istiyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet