Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denetimler Sıklaşarak Devam Ediyor

Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini arttırarak çalışmalarına devam ediyor.

Denetimler Sıklaşarak Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini arttırarak çalışmalarına devam ediyor.

Zabıta ekipleri, Yeşil Mahalle, Yeşilköy, Yeniköy ve Kuzuculu Mahallerinde özellikle ara sokaklarda bulunan bakkal ve büfeleri denetleyerek tarihi geçmiş gıdaları ve içecekleri topladı.

Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetleme çalışmaları, vatandaşlardan ve esnaflarımızdan tam not alıyor. Denetim çalışmaları esnasında tarihi geçmiş ürünler dışında; tertip, düzen ve temizlik gibi hususlara da dikkat eden ekiplerin denetimleri karşısında esnaf memnuniyetini dile getirdi.

Dörtyol Belediyesi Zabıta ekipleri 58 adet bakkal ve büfeyi yerinde denetledi. Tarihi geçmiş, gıda ve ürünlerin bulunduğu iş yerlerine tutanak tutuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Aylardır sıklaştırdığımız gıda ve hijyen denetimlerimiz sıkılaşarak devam ediyor. Zabıta ekiplerimizce tüm gıda ürünleri satan veya üreten iş yerlerimiz ve esnafımız tarafından düzenli olarak denetleniyor. Amacımız vatandaşlarımızın huzur içerisinde ve sağlıklı bir şekilde alış verişlerini yapabilmesi. Bu manada çalışmalarımız devam edecektir. Bunları yaparken gıda ürünleri satan esnafımızı da rencide etmeden ve onlarında yararını düşünerek denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımız kararlıkla devam edecektir." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar