Skip Navigation Links

Niziplioğlu'na Ticaret Lisesi Mezunları'ndan Plaket..

İskenderunlu iş adamı Kemal Niziplioğlu, mezun olduğu okula yardımda bulunmasından dolayı, Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından plaketle

Gündem   A+a-

İskenderunlu iş adamı Kemal Niziplioğlu, mezun olduğu okula yardımda bulunmasından dolayı, Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.
Niziplioğlu’na Ticaret Lisesi Mezunları’ndan Plaket..
İskenderunlu iş adamı Kemal Niziplioğlu, mezun olduğu okula yardımda bulunmasından dolayı, Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Beyazıt Çömez'in yanı sıra 40 yıldan fazla aynı okulda müdür yardımcılığı yapan Ahmet Benli, yine aynı okuldan mezun olan ve İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı olan Mustafa Çöloğlu ile Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akca ile bir araya gelen Niziplioğlu, okul arkadaşları ile hasret giderdi. İskenderun'un hayatında ayrı bir yerinin olduğunu belirten Niziplioğlu, "Geçtiğimiz dönem yapılan milletvekili aday adaylığı sürecinde bana desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimin yanı sıra mezun olduğum okul arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi de her zaman saygı ve minnetle hatırlayacağım. Mezun olduğum okuluma da her zaman elimden gelen desteği vermeye hazırım." dedi.
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya ise konuşmasında şunları söyledi: "Çeşitli dönemlerde okulumuzda okuyan ve mezun olan arkadaşlarımızı derneğimizin çatısı altında topluyoruz. Burada amaç hem okul yıllarını hatırlamak hem de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek okulumuza katkı sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda okulumuzun eğitim ihtiyaçlarının yanı sıra maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize de imkanlarımız ölçüsünde burslar veriyoruz. İskenderunlu iş adamımız Kemal Niziplioğlu da okulumuza önemli katkılar sağladığı için kendilerine teşekkür ediyoruz ve derneğimize katkılarından ötürü plaket takdim ediyoruz." ifadesini kullandı.
 
 

 

Kemal Niziplioğlu ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet