Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Gölgeli Oldu

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimlik (Hastane Yöneticisi) görevine Uzm. Dr. Hüseyin Gölgeli atandı

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Gölgeli Oldu

Sağlık   A+a-

Dahiliye Uzmanı olan Hüseyin Gölgeli görevine başladı. Gölgeli yaptığı açıklamada, "Dünyanın en değerli varlığı insan ise en değerli varlığı şüphesiz ki sağlığıdır. Bu nedenle; halkımıza en iyi, en kaliteli, en etkin sağlık hizmeti vermek ana görevimizdir. Bu görevi gerçekleştirirken, özveri ve azami hassasiyetin gösterildiğinin bilinmesini isterim. Hepimizin ortak hedefi olan daha iyi bir sağlık hizmeti sunma yolunda elimizden gelen tüm çabayı sizlerinde değerli görüş ve katkılarıyla gerçekleştirmek ana hedeflerimizdendir. Bütün çabamız, geçmişte ancak hayal edilebilen sağlık hizmetlerini modern tıbbın ve çağın imkanlarını kullanarak layık olduğunuz şekilde sunmak ve bölgede etkin, güvenilir, ulaşılabilir ileri teknolojik donanımlı sağlık kuruluşlarına sahip olmaktır. Sağlık alanında hasta ve hasta yakınlarının haklarını koruyan kaliteli, güvenilir, çağımız teknolojisi ile donatılmış sağlık hizmeti sunmanın haklı gurur ve mutluluğu ile hizmet sunumuna devam edeceğiz" dedi.
Başhekim Gölgeli, halkla iç içe olmak istediklerini ve bundan sonra daha verimli bir süreç içinde görevlerini yapacaklarını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ali caliskan 20 Ekim 2018 Cumartesi
Hocam ben sizden yardım ıstiyorum sizin hastanizim 4 yıl önce Ermenek de görev yaptınizda bana bir iyne verdiniz deposilin 1.200 bunu o zaman danberi kullanıyor okadar yere kittim kimse sizin bulduğunuz hastalığı kimse yardımcı olmadı bana bu konuda yardımcı olur musunuz çalıştığınız hastaneyi solermisiniz
son gelişmeler
öne çıkanlar