Skip Navigation Links

7 Yıllık Sevgiliye Rüya Gibi Evlenme Teklifi

Mersin'de öğretmen genç,7 yıldır birlikte olduğu hemşire sevgilisine kumsalda rüya gibi evlenme teklifinde bulundu

7 Yıllık Sevgiliye Rüya Gibi Evlenme Teklifi

Yaşam   A+a-

Bir prodüksiyon şirketi tarafından hazırlanan organizasyon aşk filmlerini aratmazken, olayı reklam filmi çekimi sanan genç kız, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.
Adana'da öğretmenlik yapan Kenan Gökdağ (26), üniversite sınavlarına hazırlandığı dönemde tanıştığı Gönül Bilgen'e (25) gönlünü kaptırdı. Çift, uzun yıllar arkadaşlık yaptı. Genç öğretmen, ömrünün sonuna dek birlikte olmak istediği sevgilisine evlilik teklifinde bulunmak için ilginç bir yönteme imza attı. Arkadaşlarıyla birlikte Mersin'de bir prodüksiyon şirketi sahibi olan Erol Özay ile görüşen Kenan Gökdağ, film sahnelerini aratmayan bir evlilik organizasyonu planladı.
Plana göre, kız arkadaşı kuaföre gittiği sırada prodüksiyon şirketi sahibi Erol Özay da kamera ve fotoğraf makineleriyle önceden görüşülen kuaföre giderek reklam çekimi bahanesi ile Gönül Bilgen'in fotoğraf ve video çekimlerini yaptı. Ardından 1950 model klasik bir otomobil gelerek genç kızı kuaförden alırken, Gökdağ da arkadaşlarıyla birlikte evlilik teklifi için sahilde hazırlık yaptı. Erdemli ilçesi sahilinde yere çizilmiş bir kalbin içine romantik bir masa hazırlayan Gökdağ, kemancıyı da hazır bulundurdu. Kendisini hala reklam filmi çekiminde sanan Gönül Bilgen, gözü bağlı olarak sahile getirildi. Kenan Gökdağ, sahilde karşıladığı sevgilisiyle önce keman eşliğindeki müzikle yemek yedi ardından önünde diz çökerek evlilik teklifinde bulundu. Kendisini hala bir reklam filmi çekiminin içerisinde sanan Gönül Bilgen, gördüğü manzara karşısında önce büyük bir şaşkınlık yaşadı, ardından Gökdağ'ın boynuna sarılıp öperek kabul etti.
7 yıllık birlikteliklerini evlilikle devam ettirmek ve bunu da unutulmayacak bir şekilde yapmak istediği için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğini söyleyen Kenan Gökdağ, "Arkadaşlarımla ve Erol Özay ile birlikte hazırlık yaptık. Gönül'ün hiçbir şeyden haberi olmayınca da planımızı uyguladık. Teklifi kabul ettiği için de çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Sevgilisinin kendisine yaptığı sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Gönül Bilgen ise, "Bu sürpriz için herkese teşekkür ediyorum. Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Çok mutluyum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet