Skip Navigation Links

Hassa'da Bayramlaşma

Hassa'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
 
Hassa'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
Hassa Belediye parkında yapılan Bayramlaşma törenine, Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK,Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,Hassa Belediye Başkanı Mehmet KARATAŞ,Hassa AK Parti İlçe Başkanı Turgay DEMİR,Belde belediye başkanları,kurum amirleri,köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Sohbet havasında geçen bayramlaşma töreninde Hassa'nın sorunları tartışıldı.
AK Parti Milletvekili Mehmet Öntürk yaptığı konuşmada;
"Bayramlarda; kırgınlıkların ve dargınlıkların atıldığı ,barış ve hoşgörünün hakim olduğu,toplumumuzun yeniden saf ve berrak bir biçimde şekillendiği ifade ederek,birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerektiğini söyledi.
Milletvekili ÖNTÜRK;
"Hassa-Kırıkhan arası bölünmüş yolun en kısa zamanda tamamlanacağını,Hassa Devlet Hastanesi Personel sıkıntısının giderilmeye başlandığını,Hassa'ya iki adet göletin 2012 yılıprogramına alındığını dile getirerek,Hassa'dan bir çok hibe projeleri beklediğini ve hibe projelerinin hayata geçirilmesi için milletvekili olarak takipcisi olacağını söyleyerek,Hassalının ayağa kalkması gerektiğini sözlerine ekledi.
Hassa'nın eğitim alanında da önemli yol kat ettiğini belirterek,Hayırseverler tarafından yaptırılan 10 derslikli anaokulu'nun peşi sıra 24 derslikli Teknik ve Endüstri Meslik Lisesi'nin de Valilikte Protokulunun imzalandığını hatırlatarak işadamlarını Hassa'ya yatırım yapmaya davet etti.Hassa bundan böyle "eğitimle anılacaktır"dedi.
Konuşma ve ikramların ardından misafirlerle tek tek bayramlaşıldı.Sonrasında milletvekili heyetiyle beraber Söğüt Beldesinde iki dönem belediye başkanlığı ,bir dönem muhtarlık yapan ve geçen aylarda vefat eden Eski Belediye Başkanı Bekir Mert'in evine ziyarete gidildi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet