Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

PKK Yandaşları Para Kasalarını Gasp Edip, Marketi Ateşe Verdi

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜKTEN SONRA MARKETTE MADDİ ZARAR MEYDANA GELDİĞİ GÖRÜLDÜ.

PKK Yandaşları Para Kasalarını Gasp Edip, Marketi Ateşe Verdi

Adana   A+a-

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşları, korsan gösteri yaparken bir markete girip müşterilerin olduğu sırada pompalı tüfeklerle para kasalarını gasp edip, marketi ateşe verdi.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi yaklaşık 20 kişilik grup, Şehitler Bulvarını kapatıp ateş yaktı. Bir süre sonra ise PKK yandaşları korsan gösteri yaptıkları yerdeki markete ellerinde pompalı tüfekler ile girdi. İçeride onlarca müşteri olduğu sırada kasiyer genç kızları etkisiz hale getiren PKK yandaşları, iki para kasasını gasp etti.
PKK yandaşları daha sonra da markete molotof bombası atarak ateşe verip olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine TOMA ile gelen polis marketteki yangına müdahale etmek istedi ancak PKK yandaşları polise ateş açtı. Polis bu nedenle bir süre yangına müdahale edemedi. Daha sonra PKK yandaşlarına karşılık vererek püskürtmesi sonucu yangına müdahale edildi. Yangın söndürüldükten sonra markette maddi zarar meydana geldiği görüldü.
Polis şimdi marketi yağmalayan ve ateşe veren PKK yandaşlarını bulmak için çalışma başlattı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar