Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adana Byz Algomed Spor Liderliği Sürdürdü

TÜRKİYE DEPLASMANLI VOLEYBOL 2.LİG A GRUBUNDA MÜCADELE ETMEKTE OLAN, ADANA BYZ ALGOMED SPOR LİGİN 8. HAFTASINDA KENDİ SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI GRUP 2.N

Adana Byz Algomed Spor Liderliği Sürdürdü

Adana   A+a-

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Adana Byz Algomed Spor ligin 8. haftasında kendi sahasında karşılaştığı ikinci sıradaki Konya Büyükşehir Belediye Spor'u da 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
Adnan Menderes Spor Salonu'nda Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner, Başkan Yardımcısı Demet Ertem, Şube Sorumlusu Yılmaz Özkıral ve takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan'ın izlediği karşılaşmada, seyircisinin desteğiyle maça başlayan Adana Byz Algomed Spor baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın maçın 1. setini 25-17, 2. setini 25-15 ,3.setini 25-18 ,maçıda 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı. Bu galibiyetle liderliğini devam ettiren Adana temsilcisi puan farkını açmaya devam ediyor.
"ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK BAŞARACAĞIZ"
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, yaptığı açıklamada, Adana Byz Algomed Spor olarak grupta 22 puanla liderliği sürdürdüklerini ve puan farkını açtıklarını belirterek, "Grubun ikincisi Konya Büyükşehir Belediye Spor ile oynadık. Kazanmak için sahaya çıktık. Seyircimizin desteğiyle kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Süper Ligi gerçekten istiyoruz. Çukobirlik, Sasa ve Güney Sanayi'den sonra voleybolda parlak günlerin geri geleceğine inanıyorum. Kadro olarak bunu başaracak güçteyiz. Bu takıma Adanamızın sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar