Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Sporcular Dev Şenlikte Buluştu

Minik şampiyonlar kupalarını muhteşem törenle aldı

Minik Sporcular Dev Şenlikte Buluştu

Spor   A+a-

Minik yaş gruplarına satranç sporunu sevdirerek öğretmeyi hedefleyen Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep M1 Merkez AVM ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği'nin ortaklaşa organize edilen Minikler Satranç Şenliği, 6-9 yaş aralığında 300'ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Minikler Satranç Şenliği, 300'ü aşkın minik sporcunun, büyükleri aratmayacak akılda hamlelerine sahne oldu. 6-9 yaş aralığındaki minik satranç severlerin katıldığı şenlikte yarışmada terlerken, düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle de eğlenceli bir hafta sonu yaşattı. 4 farklı kategoride düzenlenen satranç şenliğinde minik satranççılar birbirinden akıllı hamleleriyle izleyenlerden büyük alkış topladı. Şehitkamil Belediyesi Minikler Satranç Şenliğine katılan sporcuları kıyasıya geçen maçlar esnasında yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, "Şehitkamil Belediyesi olarak satranç branşına destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gerek Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ile gerekse de farklı kurumlarla iş birliği içerisinde satranç branşını geniş kitlelere sevdirerek öğretebilme adına çalışmalarımız devam ediyor. Ben turnuvaya katılan tüm minik sporcularımızı kutluyor. Organizasyonun düzenlenmesine destek veren Gaziantep M1 Merkez AVM yöneticilerine ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciğine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Gaziantep M1 Merkez AVM Müdürü Sait Can Gizir ise, Şehitkamil Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenlemiş oldukları Minikler Satranç Şenliği'nde minik sporcuları misafir etmenin kendilerini çok mutlu ettiğini, ilerleyen dönemlerde de bu tip sportif, kültürel ve sosyal etkinliklere destek vereceklerini ifade etti.
ŞAMPİYONLARA HEDİYE YAĞDI
Gaziantep M1 Merkez AVM'de düzenlenen Minikler Satranç Şenliği Ödül Töreni, minik şampiyonların heyecan ve mutluluk dolu anlarına sahne oldu. 4 farklı kategoride 24 sporcunun ödül yağmuruna tutulduğu törende şampiyonlara, kupa, madalya ve başarı belgelerinin yanı sıra tablet, mp3 çalar, gibi hediyeler de verildi. Şampiyonluk tişörtlerini gururla taşıyan başarılı minik sporcular ise ellerinde taşıdıkları notlarla mutluluklarını kendilerine büyük destekler veren antrenörlerine ve velilerine ifade etti. Birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlikte minik sporcular özellikle yüz boyama etkinliğine büyük ilgi gösterirken kendilerine sunulan eğlenceli ortamlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar