Skip Navigation Links

Genç İşadamı’ndan Otomotiv Sektörüne İddialı Giriş

Fikret Auto Group, düzenlenen açılış kokteyli ile İskenderun’da hizmete açıldı.

Genç İşadamı’ndan Otomotiv Sektörüne İddialı Giriş

Ekonomi   A+a-

E – 5 Karayolu üzeri Deniz Er Eğitim Alayı istikametinde hizmete açılan Fikret Auto Group, otomotiv sektörüne farklı bir boyut kazandıracak. İkinci elde Lüks ve orta segment otomobiller ile sektöre iddialı bir giriş yapan Fikret Auto Group’un işletmeciliğini de genç girişimci Fikret Oğuz yapıyor.

Açılış kokteyline Oğuz ailesinin önde gelen isimlerinin yanı sıra iş dünyasından birçok isim, siyasi parti ve sivil toplum kurumu temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdi. Açılış öncesi bir konuşma yapan Fikret Auto Group İşletmecisi Fikret Oğuz, bitirdiği ilkokulun ardından ticarete atıldığını ve hep ticaretle uğraştığını söyledi.

Dostları sayesinde başarılı bir çalışmanın altına imza attığını hatırlatan Oğuz, hayatında ki en büyük başarıyı ise babası Kazım Oğuz’un ‘sözünün eri ol’ sözüyle yakaladığını söyledi. Fikret Oğuz’un bu konuşmaları açılış kokteyline katılan tüm davetliler tarafından alkışlandı. Sona eren konuşmanın ardından Fikret Oğuz ve babası Kazım Oğuz, Hüseyin Oğuz, Sinan Oğuz, Ercan Güleryüz, Haşim Sağır, Adnan Ağır, Nedim Aslan ve Orhan Özkan kurdele kesimi ile Fikret Auto Group’un açılışını gerçekleştirdi. 8.Gün Gazetesi ve 8.Gün Haber WebTV olarak hayırlı uğurlu olmasını temenni eder ,hayırlı işler dileriz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet