Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Doğankent Taziye Evi Hizmete Açıldı

Yüreğir Belediyesi tarafından Doğankent Mahallesi'ne yaptırılan taziye evi törenle açıldı

Doğankent Taziye Evi Hizmete Açıldı

Gündem   A+a-

Taziye evinin açılışını vatandaşlar ile birlikte yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Belediyemizin bir tane bile tapulu malı yokken şimdi 11 kültür evi, Adana'nın en büyük kültür merkezini ve bugün hizmete açtığımız taziye evi ile birlikte 12 adet taziye evini siz halkımızın hizmetine sunduk. Sizler, bizleri hizmet etmek için seçtiniz. Bizler bu görevlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Vatandaşların en acılı günlerinde yanında olmak ve acılarını paylaşmak için Yüreğir'de taziye evlerini yaptıklarını belirten Çelikcan, "Taziye bizim inancımızda güzel bir gelenektir. Birbirimize sabır tavsiye ederiz, acıları paylaşırız. Bunun için ilçemizde bulunan uygun alanlara ve vatandaşlarımızın taleplerini de göz önüne alarak taziye evi sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Vatandaşlarımız zor günlerinde misafirlerini daha iyi ortamlarda ağırlıyorlar. Gelenek ve göreneklerini yaşatıyorlar. Bu anlamda hizmete açtığımız taziye evleri önemli mekanlar haline gelmiş durumda" diye konuştu.
Başkan Çelikcan, önümüzdeki günlerde de Solaklı, Anadolu ve Dede Korkut mahallelerinde yapımı devam eden taziye evlerini tamamlayarak hizmete açacaklarını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar