Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ceyhan'da Çöp Konteynerleri Yeraltına Alınıyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde çöp konteynerleri yeraltına alınmaya başladı

Ceyhan'da Çöp Konteynerleri Yeraltına Alınıyor

Gündem   A+a-

İlk olarak Kızılay Caddesi Üçgen Park yanı, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 3 pilot bölgede başlayan çalışmaların ilçe geneline yayılacağı bildirildi.
Yer tespiti çalışmalarına katılan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, temizlik işinin belediyenin asli görevi olduğunu belirtirken bu işin artık daha modern ve sağlıklı yöntemlerle yapılacağını söyledi. Öztürk, "Ceyhan Belediyesi, çöp konteynerlerini yeraltına alarak şehir estetiği, sinek sorunu, çevre ve halk sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza atmış olacaktır. 2 bin 200 litre kapasiteli konteynerleri ilk olarak Kızılay Caddesi Üçgen Park yanı, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nde 3 pilot bölgede yer altına aldık. Çalışmalarımızı ilçe geneline yayacağız. 30 Mart 2014 Yerel seçim sürecinde hemşehrilerimize ne söz verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz" dedi.
Ceyhan Belediyesi olarak çöp konteynerlerini yeraltına alarak başta kötü koku olmak üzeri birçok olumsuzluğun önüne geçileceğini belirten Öztürk, ayrıca her açıdan tasarruf da yapılacağını da söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar