Skip Navigation Links

Nehir: ”Sanat Hayata Farklı Pencerelerden Bakmamızı Sağlıyor”

Aziz Nesin tarafından yazılan seyahatname adlı tiyatro oyunu Hatay Büyükşehir şehir tiyatrosu tarafından Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı salonunda sahn

Nehir: ”Sanat Hayata Farklı Pencerelerden Bakmamızı Sağlıyor”

Gündem   A+a-

Aziz Nesin tarafından yazılan seyahatname adlı tiyatro oyunu Hatay Büyükşehir şehir tiyatrosu tarafından Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı salonunda sahnelendi. Samandağlı tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun büyük coşkuyla ve beğeniyle  izlendi.

Tiyatro etkinliğine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Akdeniz ilkokulu Müdürü ve Büyükşehir tiyatrosunun genel sanat yönetmeni Sedat Doğan, Hatay büyükşehir Basın danışmanı Fehim Zeydan katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir konuşmasında: ”Hatay büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu Samandağ açısından  bir ilki gerçekleştirdi. HBB belediye başkanı Sn.Lütfü  Savaş’ın bir hassasiyeti var. Bu oyun bütün ilçelerimizde sahnelenecek. Sanat bizim açımızdan çok yönlü, kaotik , sıkıntılı, hayatın içinden, başka cephelerden bakmayı da bize hatırlatan, insanlığımızla yüzleştiren farklı bir etkinlik. Bizler sizlerle temas etmekten, bir araya gelmekten büyük bir keyif aldık. Bu uğurda emek eden arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizlere de bu ortamı sağlayan büyükşehir belediye başkanı Sn.Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim.”dedi.

Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir : ”Bu tiyatro oyununu büyük bir keyifle izledim. Hepinizin emeklerine sağlık. Sanat hayata farklı pencerelerden bakmamızı sağlıyor. Hayatı faklı biçimlerde yorumlamamızı sağlıyor. Her insan farklı bir dünya farklı bir düşünce. Barışa, kültüre, farklılıklara hizmet etmesi açısından sanatın çok  önemli olduğunu düşünüyorum. Zamanınızı ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet