Skip Navigation Links

Üniversite Öğrencilerine 'Zaman' Konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İdealist Gençler Topluluğu tarafından, 'Gençliğin Eriyen Sermayesi Zaman' konulu konferans düzenlendi

Üniversite Öğrencilerine 'Zaman' Konferansı

Eğitim   A+a-

GAÜN İnşaat Mühendisliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa, Av. Emin Güneş'in konuşmacı olarak katıldı. İnsan ömrünü Allah tarafından verilmiş bir kredi gibi düşünülmesini isteyen Güneş, gençlik yıllarında bu sermayenin çok iyi kullanılması gerektiğini söyledi. Güneş, "Her bir saat geçtikçe sermayeden bir şeyler gidiyor. Bu bize bir bağış, hibe değil bir borç, bir emanet. Hepimiz Allah'ın birer emanetiyiz. Canımız, ruhumuz bize ait bir şey değil. Kimse kendi canına kastetme lüksüne sahip değil. Belirli bir süre için dünyaya gelmişiz ve geliş nedenimiz de bir imtihan. Allah bize bu sermayeyi vermiş. Eğer uygun bir şekilde yatırıma dönüştürürsek, bununla sınırsız, süresiz kazanımlara yani cennete sahip olacağız. Bu sermayeyi tüketirsek keyfi olarak harcarsak, yatırıma dönüştürmezsek, borçlu gideceğimiz için hesaba çekileceğiz ve bunun bedeli çok ağır olacak, sonsuz cehennem. Onun için elimizdeki bu servetin değerini bilmek zorundayız" dedi.
Konferansın açılış konuşmasını yapan İdealist Gençler Topluluğu Başkanı İbrahim Kızılçınar da, geçen sezon Aktif Gençler olan topluluğunun adının İdealist Gençler olarak değiştirildiğini kaydetti. Yeni isimle etkinlikleri sürdüreceklerini anlatan Kızılçınar, gençliğin ve zamanın kıymetini anlayabilme, idrak edebilme düşüncesiyle bu programı düzenlediklerini sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet