Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Katil Zanlısının Kolunda Kalaşnikof Dövmesi

Adana'da iki ayrı uyuşturucu kavgasında iki kişinin ölümüne neden olduğu ileri sürülerek tutuklanan zanlının,koluna Kalaşnikof dövmesi yaptırdığı

Katil Zanlısının Kolunda Kalaşnikof Dövmesi

Yerel   A+a-

silahlarla poz verdiği görüldü,
Edinilen bilgiye göre, 3 Mart 2015 tarihinde saat 23.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi Mirzaçelebi Sokak'ta meydana gelen olayda, torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları sokakta bulunan Recep Deran'a motosiklet üzerinden ateş etti. Deran olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Bu olayan 7 ay sonra 12 Ekim 2015 tarihinde bu kez Dağlıoğlu Mahallesi'nde yine torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıların sokak ortasındaki silahlı kavgasında bu kez 16 yaşındaki Mahmut Aras kafasından vurularak hayatını kaybetti. Polis bu olaydan sonra yaklaşık 25 kişiyi gözaltına aldı.
7 AY ÖNCEKİ CİNAYETİ İŞLEDİĞİ TESPİT EDİLDİ
Polis bu gözaltına alınanlar arasındaki Şiyar Ö. isimli şahsın 7 ay önce Recep Deran'ın öldürülmesi olayındaki cinayet zanlısı olduğunu belirledi. Polis gözaltına alınan diğer 24 kişiyi adliyeye sevk etti. Bu şahıslardan 12'si tutuklandı. Şiyar Ö. ise diğer cinayeti de işlediği belirlendiği için sorgusu devam etti. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Şiyar Ö. iki cinayet olayına da karıştığı ileri sürülerek çifte cinayetten tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şiyar Ö.'nün özellikle uzun namlulu Kalaşnikof marka silahı çok sevdiği, koluna dövmesini yaptırdığı, sık sık tüfek ve tabancalarla poz verip fotoğraf çektirdiği görüldü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar