Skip Navigation Links

Kırıkhan'da Kentsel Dönüşümde İlk Adım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar,

Kırıkhan'da Kentsel Dönüşümde İlk Adım

Gündem   A+a-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Alaybeyli Mahallesi mevkisinde 380 dönümlük hazine arazisi kentsel dönüşüm için rezerv alan olarak belirlendi. Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk'ün girişimleri ve gayretleri ile Alaybeyli Mahallesi sınırlarında 380 dönüm alanın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmek üzere rezerv alan olarak belirlenmesinin ardından bakanlık bürokratlarından Alt Yapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında rezerv alanında her türlü proje yapma yetkisini Kırıkhan Belediyesine veren bakanlık olurunu Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'a takdim ettiler. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, söz konusu alanda eğitim, sağlık tesisleri sosyal konut ve yeşil alanları ile birlikte modern ve yaşanabilir bir kent inşa edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet